VEELGESTELDE VRAGEN

1

Dit wedstrijdreglement legt de algemene voorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd ‘Duo-tickets VIP-café’

1. Principe

Like onze pagina en deel dit bericht! Maak kans op 1 van de 3 duo-tickets voor de VIP-café op N8 van Brasschaat!

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door:

Jorssen Noord nv
Kapelsesteenweg 1-3
B-2170 Merksem
(Ondernemingsnummer 0408.334.465)

2. Deelnemingsvoorwaarden

Like Onze pagina en deel dit bericht.

Actie geldig tot 02/09/2019.

4. Wie kan meedoen?

Elk persoonlijk profiel (sociale media) of natuurlijk persoon (offline) kan slechts éénmaal deelnemen per wedstrijd. Indien er meerdere deelnames vastgesteld worden, wordt de eerste inzending als de deelname beschouwd. Bedrijfspagina’s, groepen of profielen die niet aan de regels van het sociale mediakanaal voldoen, worden uitgesloten.  Minderjarigen mogen evenwel slechts deelnemen aan een wedstrijd, als zij de uitdrukkelijke toestemming hebben van 1 van hun ouders of voogd. Als een minderjarige deelneemt aan een wedstrijd gaat MINI Antwerp Store South ervan uit dat hij/zij toestemming heeft van zijn/haar ouders/voogd. Als de minderjarige deze toestemming niet kan voorleggen, kan hem of haar op elk ogenblik verdere deelname aan de wedstrijd worden ontzegd, dan wel zijn recht op een prijs worden afgenomen.

5. Wedstrijdverloop

  • Like onze pagina en deel dit bericht.

6. Winnaars bekend maken

Zodra de stemming voorbij is, maken wij de winnaar bekend via FB Messenger. De persoon krijgt dan een persoonlijk bericht.

7. Reglementswijzigingen

De organisator behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers. Indien er wijzigingen aan het reglement gemaakt worden, zullen die meegedeeld worden op www.jorssen.be.

8. Betwistingen

Alle betwistingen inzake de toepassing van dit reglement worden autonoom beslecht door Jorssen Noord nv, het volstaat hiertoe een mail met de klacht te sturen naar marketing@jorssen.net.bmw.be

9. Privacy

In uitvoering van artikel 4§1 van de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens wordt meegedeeld dat Jorssen Noord nv de meegedeelde persoonsgegevens enkel zal verwerken in het kader van de wedstrijd. De gegevens zullen niet worden aangewend voor andere doeleinden. De betrokkene heeft steeds recht tot toegang en verbetering van de opgeslagen gegevens. Indien de betrokkene geen verdere informatie wenst te ontvangen m.b.t. de aangeduide doeleinden volstaat het contact op te nemen met de contactpersoon van de wedstrijd.

10. Het reglement aanvaarden 

Door deel te nemen aan deze online wedstrijd aanvaardt de deelnemer het wedstrijdreglement en alle beslissingen die de organisator in verband met de wedstrijd zal treffen.

11. Contact

Jorssen Noord
marketing@jorssen.net.bmw.be

Wat bij een frissere dag?

2

Geen probleem, het windscherm zet je letterlijk uit de wind. Heeft u het niet nodig? Dan klapt u het scherm makkelijk op en bergt het weg. Laat die ongebreidelde vrijheid maar komen, want dit windscherm is verkrijgbaar op alle modellen.

Nee, ook op een dag zonder overvloedige zonneschijn hoeft u uw dak niet dicht te laten. De optionele ingebouwde nekverwarmer (verkrijgbaar op de BMW 4 Cabrio en BMW 8 Cabrio) zorgt immers voor een aangename warmte rond hoofd en schouders. Is het dak open, dan wordt de temperatuur automatisch geregeld afhankelijk van de snelheid en buitentemperatuur. Zelfs op koudere dagen is een Cabrio een waar genot.

Hoe veilig is een Cabrio?

3

De Cabrio’s van BMW voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Het koprolbeschermingssysteem in de hoofdsteunen achteraan zorgt voor een optimale veiligheid, dit in combinatie met de ingebouwde rolbeugel in de voorruit. Bij een ongeval schieten deze hoofdsteunen in een fractie van een seconde uit en zorgen ze voor bijkomende veiligheid.

Kost een Cabrio me veel bagageruimte?

4

Zelfs wanneer de kap naar beneden is blijft er in heel wat modellen nog meer dan genoeg bagageruimte over. Zo beschikt u in de BMW 4 Serie Cabrio over een kofferruimte van 370 liter.

Kan het dak vanop afstand bedient worden?

5

Uw dak bedient u wanneer u achter het stuur zit. Met een simpele druk op de knop opent of sluit u het dak van uw Cabrio. Als u kiest voor de optie ‘Comforttoegang’ kunt u het dak ook vanop afstand openen en sluiten met uw sleutel.

Hoeveel tijd neemt het sluiten van een dak in beslag?

6

Het dak openen en sluiten van uw BMW Cabrio kan in een oogwenk. In amper 15 seconden opent of sluit u het dak. Dit hoeft zelfs niet in stilstand, ook wanneer u niet sneller dan 50 km/uur rijdt opent of sluit u het dak met een simpele druk op de knop. Zo mist u geen enkele zonnestraal.

Wanneer is BMW Jorssen geopend?

7

  • Op weekdagen: 8u00 tot 18u30
  • Zaterdag: 10u00 tot 17u30
  • Zondag: gesloten

 

Hoe kan ik een afspraak inplannen voor onderhoud?

8

Klik op één van de onderstaande vestigingen en maak uw afspraak online:

 

Kan ik een proefrit vastleggen bij BMW Jorssen?

9

Een proefrit met de BMW van uw dromen kan vastgelegd worden in de showroom of online via onze website. Informeer naar de mogelijkheden en probeer uw droomwagen uit.

Neemt BMW Jorssen mijn huidige wagen over?

10

Onze experts taxeren uw wagen en bieden u een correcte overnamewaarde aan. Profiteer van onze aantrekkelijke overnamepremies!

Waarvoor kan ik bij de snelservice terecht?

11

Binnen zonder bellen. Dankzij onze Snelservice kan u voor onderstaande werkszaamheden zonder afspraak bij ons terecht. Onze Klantenadviseur Snelservice klaart dit klusje in een handomdraai.

  • Vloeistoffen
  • Bandencontrole
  • Ruitenwissers
  • GSM koppelen
  • Ad Blue vullen

Wat is een anti-diefstaldop?

12

Anti-diefstaldoppen zijn speciale slotbouten om uw velgen vast of los te draaien op uw wielas. Doorgaans wordt er per wiel één anti-diefstaldop op de velg gemonteerd. Omdat die bouten voorzien zijn van enkele inkepingen, kunnen deze niet zomaar losgedraaid worden met een standaard dop- of steeksleutel, wat voor een anti-diefstalbeveiliging zorgt.

Een anti-diefstalset bestaat uit vier slotbouten en één opzetstuk. De set die bij uw wagen past kan u terugvinden in uw kofferruimte, samen met de montage-set van de wielen of met uw gevarendriehoek.