Jorssen en PlugInvest slaan de handen in elkaar. - jorssen

Jorssen en PlugInvest slaan de handen in elkaar.

Jorssen - E-mobility Jorssen en PlugInvest slaan de handen in elkaar.

In de lift

Dat de hybride en elektrische wagens in de komende jaren toonaangevend gaan zijn, staat als een paal boven water. Steeds meer consumenten zijn geïnteresseerd in een duurzame manier om zich te verplaatsen en ook veel bedrijven staan klaar om mee op die kar springen. Hoewel het aantal hybride en elektrische wagens op onze Belgische wegen al bij al nog beperkt is, zit het aantal wel stevig in de lift. Een trend waar ook BMW op inzet. Kijk maar naar het laatste Autosalon in Brussel, waar de hybride wagens van BMW prominent in de kijker stonden. Toch blijkt het (nog steeds vrij beperkt) aantal laadpunten voor veel mensen een probleem te zijn want het opladen van de batterij van uw hybride en elektrisch aangedreven wagen is niet altijd evident.

Ontdek Pluginvest                                                                                                       

Pluginvest is een Belgische scale-up gespecialiseerd in laadinfrastructuur voor hybride en elektrische wagens en werd opgericht in 2016. Ze biedt vooral totaaloplossingen, ontzorging en bijbehorende diensten aan en dit voor zowel particulieren als bedrijven.

Gezien het succes van Pluginvest bij het uitbouwen van partnerships met o.a. autodealers, leasingmaatschappijen, projectontwikkelaars enz., haalt ze bijkomend kapitaal op om haar positie in de groeiende markt van hybride en elektrische wagens blijvend te versterken.

BMW Jorssen en Pluginvest slaan handen in elkaar!

Ook BMW Jorssen is een nieuwe investeringspartner van Pluginvest.

Een partnership waar ook ú beter van wordt! Bij interesse of aankoop van een hybride of elektrische wagen bij Jorssen levert Pluginvest u namelijk, indien gewenst, vrijblijvend advies en een offerte op maat van uw eigen situatie. Dit zowel voor bedrijven als particulieren en zowel op het werk als thuis.

Zo zetten we samen onze schouders onder dé transitie van de elektrisch aangedreven wagens en úw transitie naar een duurzame mobiliteit.

Meer weten over onze elektrische voertuigen en oplossingen?

Wenst u meer te weten over de samenwerking met Pluginvest en wat dit partnership voor u en uw elektrisch aangedreven wagen(s) kan betekenen? Geef ons een seintje, we vertellen u er graag alles over.

BMW JORSSEN NOORD
03 641 90 00
info@jorssennoord.net.bmw.be
https://jorssen.be/mini/bmw

BMW JORSSEN ZUID
03 820 74 00
info@jorssen.net.bmw.be
https://jorssen.be/mini/bmw

MINI ANTWERP STORE SOUTH by Jorssen
03 820 74 00
Info@antwerpstoresouth.net.mini.be
https://jorssen.be/mini/mini

PLUGINVEST
0472 32 05 02
info@pluginvest.eu
https://www.pluginvest.eu/nl/bmw

Download Brochure
Jorssen en PlugInvest

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wilt u meer weten over laden van een elektrische of Plug-in Hybride wagen?

Terug naar boven