De nieuwe BMW i7 - jorssen

De nieuwe BMW i7

BMW i7


De eerste volledig elektrische BMW i7.

De eerste volledig elektrische BMW i7 combineert elektrische prestaties en zinnenprikkelend entertainment tot een onvergetelijke rijervaring.

  • Begroetingsscenario ‘Great Entrance Moments’
  • Kristalkoplampen en verlichte contouren van de BMW nierengrille ‘Iconic Glow’
  • Interieur met uitstraling van een luxueuze lounge en persoonlijke ‘My Modes’
  • Bioscoopervaring op 31,3 inch Theatre Screen achterin
  • 400 kW (544 pk)* vermogen en ruim 600 km* puur elektrische actieradius.

Stroomverbruik en CO₂ emissie.

Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i7 varieert tussen de 18,4 en 19,6 kWh/100 km, de elektrische actieradius varieert tussen de 590 en 625 km en de CO₂ emissie is 0 g/km. Data op basis van peildatum 1 april 2022.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.

Persbeelden

Technische gegevens

tot 625 km*

100% Elektrisch

Volg de updates

20/04/2022

De nieuwe BMW 7 Reeks

BMW leidt het luxesegment naar een nieuw tijdperk dat zal worden gevormd door innovaties op het gebied van duurzaamheid en digitalisering. Met de nieuwe BMW 7 Reeks creëert ’s werelds meest succesvolle constructeur van premiumwagens toekomstgerichte manieren om te genieten van rijplezier, een onovertroffen comfort over lange afstand en een digitale topervaring. Centraal in deze herinterpretatie staat de BMW i7.

 

Ontdek hem nu

13/04/2022

Digitale wereldpremière van de nieuwe BMW i7.

Live stream op 20 april, 02:00 PM CEST, op bmwgroup.com en de social media kanalen van de BMW Group en het BMW merk +++ Oliver Zipse, Voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG, en Adrian van Hooydonk, BMW Group Head of Design, presenteren de volledig elektrische BMW i7.

Lees het persbericht