De BMW X7 - jorssen

De BMW X7

BMW X7De nieuwe BMW X7 xDrive40i fascineert vanaf de eerste ontmoeting met een combinatie van compromisloos vermogen, luxueus comfort en expressieve designtaal:

  • een iconisch BMW design vooraan zorgt samen met de verlichte “BMW Iconic Glow”-nieren voor een karaktervolle verschijning.
  • De krachtige BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor heeft een vermogen van 280 kW (381 pk)* – de standaard luchtvering op beide assen maakt elke rit bijzonder comfortabel.
  • De Integral Active Steering** biedt extra wendbaarheid bij het manoeuvreren en verhoogt het rijcomfort bij hoge snelheden.

*Voorlopige waarde. **Uitrusting als optie verkrijgbaar.

Extra Highlights:

  • Ruime Bagageruimte van 750 Liter
  • Ruime en comfortabele achterbank
  • Esthetiek en techniek in de cockpit: De cockpit is voorzien van de modernste technologie in een elegante, digitale esthetiek. De BMW gebogen display maakt het instrumentenpaneel bijzonder slank. De innovatieve sfeerverlichting strip onder de decoratielijst zorgt met zijn kristallook en prismatische structuur voor een optisch en functioneel hoogtepunt.
  • Smartphone-Integratie
  • Comforttoegang

 

Persbeelden

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE NIEUWE BMW X7. (BMW X7 xDrive40i.)

280 (381)*

5.8*

10,5–9,2*

240–210*

Volg de updates

20/04/2022

De nieuwe BMW X7

Het jaar 2022 staat onder meer in het teken van de vernieuwing van ons GKL gamma en de 50e verjaardag van het merk BMW M. Er is dan ook een nieuwe Life Cycle Impulse (LCI) beschikbaar in dit gamma, de BMW X7 LCI. De grootste SAV in ons aanbod ondergaat zijn LCI-kuur en onthult het nieuwe gezicht van ons meest luxueuze segment. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het merk BMW M krijgt de M Performance versie bovendien een nieuwe naam: X7 M60i xDrive.

Zoals gebruikelijk is het volledige persdossier inclusief persfoto’s (en Nederlandstalige samenvatting) beschikbaar op de BMW PressClub via onderstaande link. Wij herinneren u er graag aan dat deze foto’s enkel ingezet mogen worden voor persgebruik, wat wil zeggen dat noch BMW Belux, noch de verdelers de rechten hebben om ze te gebruiken in commerciële communicatie. Bovendien kan u in bijlage een korte presentatie met de belangrijkste Product Highlights van de nieuwe BMW X7 LCI terugvinden bij wijze van eerste kennismaking met dit nieuwe model.

Lees hier het persartikel