ANTWERP STORE SOUTH BY JORSSEN

Ook Jorssen ontsnapt niet aan Covid-19: hier onze maatregelen.

Beste klant,

De recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19 (corona)virus gaan ook niet aan ons voorbij. We zijn dan ook genoodzaakt de showroom van MINI Antwerp Store South by Jorssen te sluiten.

Met deze maatregelen volgen we niet enkel de door de overheid opgelegde richtlijnen, maar beschermen we ook onze klanten, eigen medewerkers en leveranciers!

Ondanks het feit dat onze showrooms gesloten zijn, staan we toch nog steeds ter uwer beschikking. En wel op de volgende manieren:

  • Verkoop nieuwe- en tweedehandswagens
    Online blijven al onze modellen consulteerbaar en we zijn ook digitaal bereikbaar voor de aankoop van nieuwe-, stock- en tweedehandswagens. Een digitale afspraak maken via chat, WhatsApp of Facetime is perfect mogelijk. Zo blijven we de service bieden die u van ons gewend bent. Ons verkoopteam staat digitaal voor u klaar!
  • Werkplaats
    In de werkplaats hebben we een minimale bezetting voorzien om de meest dringende herstellingen te kunnen uitvoeren. Momenteel kunnen we enkel herstellingen uitvoeren die rechtstreeks in verband staan met uw veiligheid en die van de wagen.

U kan een afspraak maken per mail:

info@antwerpstoresouth.be

  • Carrosserieherstellingen
    Jammer genoeg is deze afdeling momenteel gesloten.

Wenst u op de hoogte te blijven over de nieuwe ontwikkelingen, dan kan dat via onze website en social media kanalen. Wij zorgen voor regelmatige updates.

Gezien we gevraagd worden zoveel mogelijk binnen te blijven is dit misschien een uitgelezen kans om kennis te maken met onze digitale showroom op het platform www.the-showroom.be dat we in december 2019 lanceerden. Via The Showroom kunt u ons volledig aanbod aan wagens en het verkoopproces beleven van achter uw bureau of vanuit uw zetel.

Wij hopen alvast dat deze nare periode snel achter de rug is en dat we u snel terug mogen verwelkomen in onze showrooms.

Stay safe!

Danny De Raedt

Operationeel Directeur
MINI Antwerp Store South by Jorssen