ANTWERP STORE SOUTH BY JORSSEN

Hier onze maatregelen voor dringende herstellingen

Beste klant,

De recente ontwikkelingen omtrent het COVID-19 (corona)virus gaan ook niet aan ons voorbij. We zijn dan ook genoodzaakt de showroom van MINI Antwerp Store South by Jorssen te sluiten.

Meest recente berichtgeving van de Belgische Overheid doet ons vermoeden dat onze activiteiten vanaf 11 mei volledig kunnen heropstarten.

Met de genomen maatregelen volgen we niet enkel de door de overheid opgelegde richtlijnen, maar beschermen we ook onze klanten, eigen medewerkers en leveranciers!

Ondanks het feit dat nu onze showrooms gesloten zijn, staan we toch nog steeds ter uwer beschikking. En wel op de volgende manieren:

 • Verkoop nieuwe- en tweedehandswagens
  Online blijven al onze modellen consulteerbaar en we zijn ook digitaal bereikbaar voor de aankoop van nieuwe-, stock- en tweedehandswagens. Een digitale afspraak maken via chat, WhatsApp of Facetime is perfect mogelijk. Zo blijven we de service bieden die u van ons gewend bent. Ons verkoopteam staat digitaal voor u klaar, chat nu met ons! Zonder tegenbericht van de Belgische overheid gaan de showrooms op 11 mei terug open.
 • Werkplaats
  Tot 11 mei is onze werkplaats voorzien van een minimale bezetting om de meest dringende onderhouds- en herstellingswerkzaamheden te kunnen uitvoeren.
  Voor onderhoud- en herstellingswerkzaamheden vanaf 11 mei kan u al zelf een online service afspraak inplannen.

Wanneer is een onderhoud of herstelling dringend?
Een dringende herstelling is een herstelling of onderhoud dat wordt aangegeven door het boordcomputersysteem van uw wagen en waarbij de wagen niet meer kan gebruikt worden zonder veiligheidsrisico of risico op gevolgschade indien de tussenkomst niet wordt uitgevoerd.

Hieronder enkele voorbeelden van werkzaamheden die dringend zijn:

Onderhoud waarbij u het onderhoudsinterval dreigt te overschrijden
Melding remmen
Beschadigde/versleten banden
Bandenwissels van winter- naar zomerbanden (maak hier uw pitstopafspraak)
Melding lichten

Waar kan ik terecht voor vragen en om een afspraak te maken?
U kan ons telefonisch of per mail bereiken tussen 9u en 17u30:
038207400 of info@antwerpstoresouth.be

Kan ik mijn wagen op een veilige manier binnenbrengen?
Onze teams zijn zo georganiseerd dat alle richtlijnen rond social distancing gerespecteerd worden. We beperken het aantal afspraken, garanderen voldoende afstand en voorzien de nodige extra ontsmettingsmaatregelen.

 • Carrosserieherstellingen
  Jammer genoeg is deze afdeling momenteel gesloten. Ook hier verwachten wij om op 11 mei terug te mogen openen, uiteraard zonder tegenbericht van de Belgische overheid.

Nu bereiden wij ons al grondig voor om alle richtlijnen rond veiligheid, hygiëne en social distancing te kunnen waarborgen zodra we terug onze showrooms kunnen openen! Hierover communiceren we later meer…

Wenst u op de hoogte te blijven over de nieuwe ontwikkelingen, dan kan dat via onze website en social media kanalen. Wij zorgen voor regelmatige updates.

Gezien we gevraagd worden zoveel mogelijk binnen te blijven is dit misschien een uitgelezen kans om kennis te maken met onze digitale showroom op het platform www.the-showroom.be dat we in december 2019 lanceerden. Via The Showroom kunt u ons volledig aanbod aan wagens en het verkoopproces beleven van achter uw bureau of vanuit uw zetel.

Wij hopen alvast dat deze nare periode snel achter de rug is en dat we u snel terug mogen verwelkomen in onze showrooms.

Stay safe!

Danny De Raedt

Operationeel Directeur
MINI Antwerp Store South by Jorssen