Onze diensten - jorssen

Onze diensten

Een onderhoud bij Jorssen is een zekerheid voor uw wagen.

Terwijl wij genieten van het gemak en warmte van onze wagen tijdens regenachtige en koude dagen, rijdt uw wagen wel in weer en wind overal naartoe. Ook in de hitte zorgt uw wagen voor uw afkoeling terwijl zelf te braden in de zon. Uw gemak heeft dus een keerzijde voor uw wagen, waardoor hij de beste behandeling en nazicht verdient. Daarvoor komt u naar Jorssen. Met onze jarenlange expertise en full service staan wij klaar om u te helpen bij een nazicht, herstelling of onderhoud van uw wagen.

Waarom heeft uw wagen nood aan onderhoud?

Uw wagen moet van tijd tot tijd nagekeken worden. Niet alleen voor het naleven van uw garantie, maar ook voor de goede staat van uw wagen. U wil immers niet dat uw wagen in slechte staat rondrijdt of dat een probleem langer aansleept en zo voor ergere problemen zorgt. Het goed zorgen voor uw wagen is ook nodig voor uweigen veiligheid, wat toch vanzelfsprekend is.

Waarom is het zo belangrijk om de termijnen van onderhoud na te leven?

Als eerste is dit zeer belangrijk voor de garantie. Er is een vooropgesteld maximum aantal kilometers dat u over het totaal kilometers voor uw onderhoud mag zitten. Als udeze grens toch overschrijdt, dan valt uw garantie weg en komt BMW niet meer in tussen voor de kosten van het onderhoud. 

Om dan maximaal van de garantie te kunnen genieten, is het belangrijk dat eventuele gebreken in een vroeg stadium kunnen opgespoord worden. Onderhoud van en herstellingen aan uw wagen dienen daarom volgens de specificaties van de fabrikant en uiteraard strikt volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen worden uitgevoerd.

Verder is het natuurlijk voornamelijk om uw wagen goed te verzorgen, net zoals hij dit ook voor u doet. Hierdoor blijft de wagen ook betrouwbaar en bent u zeker van geen uitgestelde problemen die later erger terugkeren.  

Wat kan Jorssen voor u extra betekenen? 

Onze dienst afterservice staat ook elke dag klaar om u verder te helpen bij al uw vragen. We sommen hieronder dan ook even op waarmee wij u kunnen helpen en wat wij EXTRA doen voor u. 

  1. Wij werken met originele onderdelen, de officiële software, gespecialiseerde techniekers en geven correct advies bij retentie door de juiste know-how te hebben. Bij ons kan u dus zeker zijn van een correcte behandeling.
  2. Wij verzekeren u van bandengarantie, banden pitstops en hebben voor u een snelservice ter beschikking. Hierdoor bent u dus altijd zeker van een snelle en gemakkelijke hulp voorzien.
  3. Met het voorzien van een full check, aanbieden van een road assist en een proactieve opvolging voor het onderhoud zorgen wij dat u altijd voorzien bent van de beste ondersteuning.
  4. Wij werken met extra surplus services. Zo hebben wij vervangwagens in onze vloot, beschikking we over enkele fietsen en indien gewenst een chauffeur die klaar kan staan. 

Bekijk hieronder zeker ook onze na verkoop video over hoe we in corona tijden te werk gaan, zodat u ook op de hoogte bent van de werking voor als u in de toekomst langs komt met uw wagen.

Ontdek hier onze diensten.

Onderhoud & herstellingen
Carrosserie
BMW & MINI onderdelen

Contacteer ons.

Pechverhelping 24/7

Garantievoorwaarden: BMW