ANTWERP STORE SOUTH BY JORSSEN
Antwerpsesteenweg 126, 2630 Aartselaar


JORSSEN ALL BLACK EDITION
MINI Countryman Plug-In Hybride
Ontdek meer


DE EERSTE VOLLEDIGE
ELEKTRISCHE MINI.

Bestel vóór 31/12/2019
en geneniet nu nog van €3500 premie.

Ontdek meer

DE MINI CLUBMAN
Open meer deuren.

Ontdek meer

JORSSEN ALL BLACK EDITION

Ja, je leest het… Vandaag, Black Friday, lanceren wij een All Black Edtion van de MINI Countryman Plug-in Hybride.  ALL BLACK!

Lees meer

MINI Stockwagens

Voelt wachten onnatuurlijk aan? Met een MINI stockwagen rijd je onmiddellijk de showroom uit. Ontdek ons ruime aanbod stockwagens en verover binnen de kortste keren een plaatsje op de weg met jouw juweeltje. Check de aantrekkelijke netto prijzen en profiteer optimaal!

Ontdek ons aanbod

MINI Used Car Next.

Met een MINI Used Car NEXT erf je een pareltje. Laat je verbluffen door ons ruime aanbod, zorgvuldig gescreende tweedehandswagens en geniet tegen een spotprijsje van heel veel MINI. Nog heel de maand oktober doen we er 4 jaar garantie met de glimlach bovenop, al gokken we dat jouw smile nog groter zal zijn.

Bekijk het aanbod

Charged with passion: De volledige elektrische MINI.

BESTEL VÓÓR 2020 EN KRIJG DE ZERO-EMISSIEPREMIE. In 2020 vallen de premies voor elektrische voertuigen weg. Stel dus niet langer uit en bestel dus je MINI Electric vóór 31/12/2019. Dan geniet je met je bestelbon als bewijs nog van een premie van € 3500. Go, go, go. Opgelet: dit geldt enkel voor particulieren en vzw’s.…

Lees meer

De MINI JCW GP - Ga als eerste de uitdaging aan!

Klaar voor de krachtigste MINI ooit? Met de MINI John Cooper Works GP, die in wereldpremière voorgesteld werd op Nürbugring, ga je tot het uiterste! En dat is alleen weggelegd voor de "lucky few" want er bestaan maar 3.000 exemplaren wereldwijd. Droom jij van deze gloednieuwe MINI John Cooper Works GP? Reserveer hem dan nu…

Lees meer

TEST JEZELF MET 306 PK.

Met hun gespierde houding, karakteristieke lage grom en 306 pk pure kracht zijn onze MINI John Cooper Works-modellen klaar om je hart sneller te laten kloppen.

Lees meer
FAQ

Hoe kan ik een afspraak inplannen voor onderhoud?

Openingsuren MINI Jorssen

Ma – Vr: 08:00  18:30
Za: 10:00  17:30

Nieuws & Events

Ontdek de meest recente MINI nieuwtjes en events in een oogopslag.

Lees meer