TEST GERRIE

White & Blue Magazine

De naam ‘White & Blue’ is niet nieuw. Echte Jorssen ‘diehards’ herinneren zich zeker nog wel het gelijknamige Lifestyle magazine dat tussen 2008 en 2011 door Jorssen werd uitgegeven op zo’n 30.000 exemplaren. Opnieuw kiezen voor deze naam was voor ons dus een ‘no-brainer’…

Hier kan je alle informatie terugvinden over nieuwe aanbiedingen, productnieuws en nog veel meer over BMW en MINI Jorssen.

  • Filters toepassen
  • Filters wissen
  • Categorie:
  • Jaar:
  • Merk:

Op onderhoud met Tom De Swaef – Verantwoordelijke receptie naverkoop bij Jorssen Noord

Op onderhoud met Tom De Swaef – Verantwoordelijke receptie naverkoop bij Jorssen Noord

Al ruim 2,5 jaar is Tom verantwoordelijk voor het receptieteam van Jorssen Noord. Samen met zijn team zorgt hij voor een optimale planning van de verschillende onderhouds/herstellingswerkzaamheden en een vlotte dienstverlening. Oplossingsgericht denken en ontzorgen staan hierbij centraal.

Lees meer

De nieuwe modellen van 2021

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe releases. Dit jaar verwelkomen ten minste 5 nieuwe wagens. Van sport edities tot full electric wagens.

Lees meer

MINI Countryman Northwoord Edition

ONTWERP GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR
De MINI Countryman Northwood Edition is geïnspireerd op het charmerend Isle of Wight en is uitgerust in een exclusieve stijl die sportiviteit en avontuur combineert

Lees meer

Meet the new icons.

DE NIEUWE  MINI 3-DEURS, 5-DEURS, CABRIO EN ELECTRIC.
Met een intensieve make-over van de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs en de MINI Cabrio bevestigt het Britse premium merk MINI de positie van de drie modellen als premium aanbieders van rijplezier, expressief design en individuele stijl. Onder andere een puristisch design, optioneel multitone-dak, verfijnd interieurdesign en chassis en rijhulpsystemen behoren tot de vernieuwingen.

Lees meer

Hoeveel bakken Koninck krijg je in de koffer? - De winnaars zijn gekend.

DE WINNAARS VAN DE DE KONINCK WEDSTRIJDEN.

Tijdens de maand januari hebben jullie massaal meegedaan aan de De Koninck wedstrijd. De winnaars hiervan zijn bekend… Kijk snel of jouw antwoord correct was!

Lees meer

Zijne Hoogheid "De Koninck" opent het Jorssen Salon 2021.

“Jaarlijkse opent Koning Filip de Brussels Motor Show, het autosalon te Brussel.  De huidige tijd vraagt om een iets andere aanpak. Op 6 januari krijgt het Jorssen Salon te Antwerpen dan ook hoogstaand bezoek. Ons Autosalon 2021 wordt koninklijk geopend door onze eigen Antwerp City Brewery – “de Koninck”.

Lees meer

THE iX3: The Power of Choice

BMW zet resoluut verder in op elektrische aandrijving. Naast het uitgebreide gamma plug-in hybridemodellen stellen we nu de BMW iX3 voor, de allereerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV). Onder de naam SAV brengt BMW haar eigen versie van de SUV, maar dan met uitgesproken sportieve ambities.

Lees meer

MINI Paddy Hopkirk Edition

De legendarische rally rijder die met een MINI Cooper geschiedenis schreef. ontdek de Paddy Hopkirk Edition. Deze limited edition is een echt verzamelexemplaar voor de liefhebbers, maar ook zeker eens de moeite om zo eens te komen bekijken.

Lees meer

60 Years of Passion and Innovation. 60 Years JORSSEN.

Jorssen wordt 60 jaar en dat mag geweten worden! Wat dit met zich meebrengt dit jaar houden we nog even geheim. Wil je alvast op de hoogte blijven van wat we allemaal in petto hebben voor jou?

Lees meer

JORSSEN VIP SALES NIGHT

De start van het autosalon gaat gepaard met een gala-avond. Dit jaar zetten we de traditie voort maar in Jorssen-stijl. Wij starten het Jorssen Salon met de VIP SALES NIGHT. Een exclusieve koopavond in gala-stijl.

Lees meer

XMAS @Jorssen

Hoe wij bij Jorssen Kerst vierden? Het was dit jaar geen Kerstdrink zoals gewoonlijk, maar toch zat de Kerstsfeer er goed in.

Lees meer

Zin in een driving experience? Ontdek nu de "Coronaproofrit"

Deze maand neemt onze collega Glenn Benoy u mee in de MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4

Lees meer

Geef je wagen nu nog een onderhoud cadeau voor de feestdagen.

Brrr, de strenge winter is begonnen! Richard, onze verantwoordelijke receptie naverkoop, vertelt je waarom je best nu nog een onderhoud doet. “Zo rijd je veilig de feestdagen tegemoet!”

Lees meer

"Joy of Giving" - Jorssen schenkt speelgoed aan ziekenhuizen.

🙏🏼 Tijdens moeilijke momenten is het belangrijk om er echt voor elkaar te zijn! Wij hebben de Sint dit jaar alvast wat geholpen met het voorzien van enkele BMW en MINI baby racers 🏁

Lees meer

UW MENING IS BELANGRIJK VOOR ONS!

Om meer inzicht te krijgen in de merkbeleving ten aanzien van “het merk Jorssen” en ook de merken BMW & MINI hebben wij besloten een onderzoek (survey) te doen.

Lees meer

DE NIEUWE BMW iX: Pionier van een nieuwe tijd.

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrische mobiliteit. De BMW iX haalt dankzij de efficiënte BMW eDrive-technologie en zijn elektrische vierwielaandrijving een buitengewoon rijbereik en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De gereduceerde vormtaal verleent hem een moderne en expressieve uitstraling. Ondertussen zorgt de hoogwaardige luxueuze sfeer gecombineerd met de modernste technologieën voor maximaal comfort op de vijf zitplaatsen in het ruime interieur. Ontdek uw persoonlijke lievelingsplek op wielen – de BMW iX.

Lees meer

Doe mee & win één van de Winter Car Care Kits.

De Winter Car Care Kits van BMW & MINI helpen u bij sneeuwval of hardnekkige vriestemperaturen veilig en zonder tijdverlies de weg op.

Jorssen geeft weg*:
3 BMW & 2 MINI Winter Car Care Sets

Lees meer

WINTERBANDEN ZIJN EEN MUST!

COLLEGA BART LEGT UIT WAAROM…

Werkplaatsleider Bart Hillen houdt er alvast een uitgesproken mening op na…

Lees meer

Jorssen en "Thuis Op Resto" steunen de lokale horeca.

Vanaf maandag 18 oktober 2020 zijn alle horecazaken in België verplicht hun deuren opnieuw te sluiten om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een tweede zware lockdown voor de horeca.

Jorssen steunt daarom dit initiatief dat zich hard heeft ingezet voor de horeca namelijk “Thuis Op Resto”.

Lees meer

JORSSEN MYSTIQUE EDITION 2020

Na de succesvolle ‘Black Edition’ tijdens het Autosalon 2020, maakt nu de limited ‘Jorssen Mystique Edition 2020’ van de MINI Countryman Plug-in Hybride zijn opwachting.

Lees meer

NEWSFLASH - NIEUWE MAATREGELEN

Helaas is de overheid opnieuw genoodzaakt om enkele maatregelen te nemen om een verdere verspreiding van het Corona-virus te beperken. Uiteraard volgt Jorssen nauwlettend de richtlijnen die door onze overheid worden opgelegd.

Lees meer

Ontvang de White & Blue Nieuwsbrief in je Mailbox

Aanhef:
MijnheerMevrouw

Door bovenstaand vakje aan te vinken, ga ik ermee akkoord dat BMW Jorssen Zuid, Antwerpsesteenweg 126, 2630 Aartselaar, BE 0404.265.811 & BMW Jorssen Noord, Kapelsesteenweg 1-3, 2170 Merksem, BE 0408.334.465 (hierna “BMW Jorssen”), de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijv. contact en persoonlijke gegevens zoals geboortedatum en type rijbewijs, hobby’s en voorkeuren) mag verwerken en gebruiken voor klantenservice doeleinden, voor specifieke communicatie van BMW Group producten en diensten alsook voor marktonderzoek. BMW JORSSEN mag deze gegevens eveneens doorgeven aan de met haar verbonden ondernemingen, die mijn gegevens mogen gebruiken, en mij mogen contacteren voor de hierboven vermelde doeleinden. Updates mogen gedeeld worden tussen de verbonden ondernemingen.

Wat u kunt verwachten:

De Jorssen nieuwsbrief
Informatie over de wereld van BMW, MINI, concept cars en de nieuwste modellen.
Aantrekkelijke aanbiedingen, serviceberichten en informatie over exclusieve diensten.

Door dit vakje aan te vinken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt tot aanmaak van een geïndividualiseerd klantenprofiel door middel van een statistische procedure. Dankzij dit profiel ontvang ik marketingcommunicatie die voor mij relevant is zoals zoals bijv. gepersonaliseerde aanbiedingen vanwege BMW Group Belux en van de met BMW Group Belux verbonden ondernemingen (vb. BMW Financial Services Belgium NV/SA) alsook van bepaalde van haar erkende concessiehouders en service partners (bijv. de door mij aangegeven favoriete dealership, de erkende partner voor de aankoop, onderhoud of advies inzake mijn wagen alsook mijn regionale partner)., Ik ga er eveneens mee akkoord dat BMW Group Belux mijn klantenprofiel voor bovenstaande specifieke doeleinden doorgeeft aan de met BMW Group Belux verbonden ondernemingen alsook aan bepaalde van haar erkende concessiehouders en service partners (bijv. de door mij aangegeven favoriete dealership, de erkende partner voor de aankoop, onderhoud of advies inzake mijn wagen alsook mijn regionale partner ) en dat deze ondernemingen mij mogen contacteren met voor mij relevante informatie. Waar beschikbaar ben ik akkoord dat de hierna volgende door mij rechtstreeks aangeleverde gegevens of gegevens gegenereerd door mijn gebruik van producten of diensten van BMW Group Belux, of van met BMW Group Belux verbonden ondernemingen en haar erkende concessiehouders en service partners , mogen gebruikt worden voor de ontwikkeling van mijn profiel: contactgegevens (bijv. naam, adres, e-mailadres); aanvullende informatie en/of voorkeuren (bijv. favoriete dealership, hobby’s) ; identificatie gegevens (bijv. klanten- of contractnummer) ; klantenhistoriek (bijv. ontvangen offertes, auto aankoop-gegevens, dealership gegevens) ; voertuig-gegevens (bijv. gebruiksgegevens inzake BMW Connected app: kilometerstand, , rij-bereik); app-/ website-/ social media gegevens (bijv. online account gebruiksgegevens inzake myBMW of myMINI). Voor een volledige lijst met alle deze categoriën van gegevens, zie hier.


Indien je bovenstaande vakjes openlaat, wijzigt dit jouw bestaande voorkeuren voor marketing communicatie niet. Je kan op elk moment jouw toestemming aanpassen of intrekken. Zie hier voor Meer informatie

Marketing communicatie

BMW Contact Center per telefoon 03.890.50.02 of via e-mail contact.be@bmw.be ; MINI Contact Center per telefoon 03.890.50.02 of via e-mail contact.be@mini.be ; of BMW Motorrad Contact Center per telefoon 03.890.50.02 of via e-mail contact.be@bmw.be ; of Jorssen Noord Contact per telefoon +32 3 641 90 00 of via e-mail info@jorssennoord.net.bmw.be ; of Jorssen Zuid Contact per telefoon +32 3 820 74 00 of via e-mail info@jorssen.net.bmw.be;


Na volledige intrekking zal mijn klantenprofiel niet langer verwerkt worden en zal ik niet langer marketing communicatie ontvangen. Via de BMW Group Belux Contact Centers kan ik in verband met de informatie opgeslagen bij BMW Group Belux, eveneens een aanvraag indienen tot inzage, verbetering, verwijdering of blokkering van mijn persoonsgegevens. Meer informatie inzake de verwerking van uw persoonsgegevens door BMW Group Belux en inzake uw rechten kan u online terugvinden in de BMW Group Belux privacy policy op de websites www.bmw.be, www.mini.be, en www.bmw-motorrad.be.Terug naar boven