Chat with us, powered by LiveChat White & Blue Magazine - jorssen
TEST GERRIE

White & Blue Magazine

De naam ‘White & Blue’ is niet nieuw. Echte Jorssen ‘diehards’ herinneren zich zeker nog wel het gelijknamige Lifestyle magazine dat tussen 2008 en 2011 door Jorssen werd uitgegeven op zo’n 30.000 exemplaren. Opnieuw kiezen voor deze naam was voor ons dus een ‘no-brainer’…

Hier kan je alle informatie terugvinden over nieuwe aanbiedingen, productnieuws en nog veel meer over BMW en MINI Jorssen.

  • Filters toepassen
  • Filters wissen
  • Categorie:
  • Jaar:
  • Merk:

De nieuwe BMW X3M & X4M

Ontdek de nieuwe BMW X3M en X4M! Nieuwe look, nieuwe kleuren, ….

Lees meer

De nieuwe BMW X3 & X4

Een nieuwe look, een verbeterde uitrusting en een geoptimaliseerde gammastructuur voor de klant: BMW heeft zijn succesvolle Sports Activity Vehicle (SAV) BMW X3 en de Sports Activity Coupé (SAC) BMW X4 uitvoerig herwerkt.

Lees meer

THE 4 - De nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé

Expressief design, sportieve rijeigenschappen en veel ruimte voor dagelijks gebruik: de nieuwe BMW 4 Reeks Gran Coupé fascineert over de hele lijn. Met zijn hoog rijcomfort en een royaal plaatsaanbod met vijf volwaardige zetels en een grote bagageruimte is deze elegante 5-deurs Gran Coupé de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Lees meer

Doe mee en maak kans op...

Geniet van onze zomeracties en win een drankvoucher of een Rode Duivels supporter pakket.

Lees meer

Op koffie met Greet Yon, Fleet Sales Manager van Jorssen.

Greet, 47 jaar, ik hou van reizen, koken, lekker eten en ja, ook ik ben sinds corona een fervent wandelaar en probeer dagelijkse minstens 10.000 stappen te halen.
Ik ben bijna 6 jaar in dienst bij Jorssen en draai al sinds 1998 mee in de automobielwereld. Ik heb mijn strepen voornamelijk verdiend in de leasewereld: CW Lease, ING Car Lease, Alphabet,… ik ken mijn weg voor en achter de schermen en dat komt mij natuurlijk goed van pas in mijn huidige functie!

Lees meer

Tom Vercammen, Account Manager bij Jorssen en co-founder van een hippe zomerbar.

Tom Vercammen is Jorssen in hart en nieren. Al 15 jaar zet hij zijn beste beentje voor om de klanten te helpen bij het uitkiezen van hun droomwagen.

Lees meer

Rijplezier op twee wielen.

In 2021 bestaat de 8 van Brasschaat 100 jaar!! Op 07/09/2021 pakken ze dan ook uit met een feesteditie. Een nieuwe en spannend wielerconcept op een gesloten parcours in Brasschaat.

Lees meer

Jorssen verwelkomt zijn nieuwe ambassadeur.

Vorige week mocht Arthur van Doren zijn nieuwe BMW X2 in ontvangst nemen. Zo verwelkomt JORSSEN de gedreven en talentvolle hockeysper als zijn nieuwe ambassadeur.

Lees meer

Onze Product Genius van Zuid, Maxime Castro Y Romero, aan het woord.

Onze Product Genius van Zuid, Maxime Castro Y Romero, aan het woord.
Maxime is al anderhalf jaar in dienst bij Jorssen. Zijn voorliefde voor BMW stopt niet bij de looks en gaat verder in de diversiteit en de dynamische rijstijl. Sales vloeit door hart en nieren en zo ontplooit hij zich binnen onze familie verder.

Lees meer

Op onderhoud met Tom De Swaef – Verantwoordelijke receptie naverkoop bij Jorssen Noord

Op onderhoud met Tom De Swaef – Verantwoordelijke receptie naverkoop bij Jorssen Noord

Al ruim 2,5 jaar is Tom verantwoordelijk voor het receptieteam van Jorssen Noord. Samen met zijn team zorgt hij voor een optimale planning van de verschillende onderhouds/herstellingswerkzaamheden en een vlotte dienstverlening. Oplossingsgericht denken en ontzorgen staan hierbij centraal.

Lees meer

Het Jorssen Salon door de ogen van sales manager Jimmy Janssens.

Jimmy Janssens is zeker geen onbekend figuur binnen ons bedrijf. Al 21 jaar zet hij zich dagelijks in voor de verkoop binnen Jorssen. Als Sales Manager geeft hij sturing aan de sales afdeling en aan de commerciële richting van het bedrijf.

Lees meer

De nieuwe modellen van 2021

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe releases. Dit jaar verwelkomen ten minste 5 nieuwe wagens. Van sport edities tot full electric wagens.

Lees meer

MINI Countryman Northwoord Edition

ONTWERP GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR
De MINI Countryman Northwood Edition is geïnspireerd op het charmerend Isle of Wight en is uitgerust in een exclusieve stijl die sportiviteit en avontuur combineert

Lees meer

Meet the new icons.

DE NIEUWE  MINI 3-DEURS, 5-DEURS, CABRIO EN ELECTRIC.
Met een intensieve make-over van de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs en de MINI Cabrio bevestigt het Britse premium merk MINI de positie van de drie modellen als premium aanbieders van rijplezier, expressief design en individuele stijl. Onder andere een puristisch design, optioneel multitone-dak, verfijnd interieurdesign en chassis en rijhulpsystemen behoren tot de vernieuwingen.

Lees meer

Hoeveel bakken Koninck krijg je in de koffer? - De winnaars zijn gekend.

DE WINNAARS VAN DE DE KONINCK WEDSTRIJDEN.

Tijdens de maand januari hebben jullie massaal meegedaan aan de De Koninck wedstrijd. De winnaars hiervan zijn bekend… Kijk snel of jouw antwoord correct was!

Lees meer

Zijne Hoogheid "De Koninck" opent het Jorssen Salon 2021.

“Jaarlijkse opent Koning Filip de Brussels Motor Show, het autosalon te Brussel.  De huidige tijd vraagt om een iets andere aanpak. Op 6 januari krijgt het Jorssen Salon te Antwerpen dan ook hoogstaand bezoek. Ons Autosalon 2021 wordt koninklijk geopend door onze eigen Antwerp City Brewery – “de Koninck”.

Lees meer

THE iX3: The Power of Choice

BMW zet resoluut verder in op elektrische aandrijving. Naast het uitgebreide gamma plug-in hybridemodellen stellen we nu de BMW iX3 voor, de allereerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV). Onder de naam SAV brengt BMW haar eigen versie van de SUV, maar dan met uitgesproken sportieve ambities.

Lees meer

MINI Paddy Hopkirk Edition

De legendarische rally rijder die met een MINI Cooper geschiedenis schreef. ontdek de Paddy Hopkirk Edition. Deze limited edition is een echt verzamelexemplaar voor de liefhebbers, maar ook zeker eens de moeite om zo eens te komen bekijken.

Lees meer

60 Years of Passion and Innovation. 60 Years JORSSEN.

Jorssen wordt 60 jaar en dat mag geweten worden! Wat dit met zich meebrengt dit jaar houden we nog even geheim. Wil je alvast op de hoogte blijven van wat we allemaal in petto hebben voor jou?

Lees meer

JORSSEN VIP SALES NIGHT

De start van het autosalon gaat gepaard met een gala-avond. Dit jaar zetten we de traditie voort maar in Jorssen-stijl. Wij starten het Jorssen Salon met de VIP SALES NIGHT. Een exclusieve koopavond in gala-stijl.

Lees meer

XMAS @Jorssen

Hoe wij bij Jorssen Kerst vierden? Het was dit jaar geen Kerstdrink zoals gewoonlijk, maar toch zat de Kerstsfeer er goed in.

Lees meer

Zin in een driving experience? Ontdek nu de "Coronaproofrit"

Deze maand neemt onze collega Glenn Benoy u mee in de MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4

Lees meer

Geef je wagen nu nog een onderhoud cadeau voor de feestdagen.

Brrr, de strenge winter is begonnen! Richard, onze verantwoordelijke receptie naverkoop, vertelt je waarom je best nu nog een onderhoud doet. “Zo rijd je veilig de feestdagen tegemoet!”

Lees meer

"Joy of Giving" - Jorssen schenkt speelgoed aan ziekenhuizen.

🙏🏼 Tijdens moeilijke momenten is het belangrijk om er echt voor elkaar te zijn! Wij hebben de Sint dit jaar alvast wat geholpen met het voorzien van enkele BMW en MINI baby racers 🏁

Lees meer

UW MENING IS BELANGRIJK VOOR ONS!

Om meer inzicht te krijgen in de merkbeleving ten aanzien van “het merk Jorssen” en ook de merken BMW & MINI hebben wij besloten een onderzoek (survey) te doen.

Lees meer

DE NIEUWE BMW iX: Pionier van een nieuwe tijd.

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrische mobiliteit. De BMW iX haalt dankzij de efficiënte BMW eDrive-technologie en zijn elektrische vierwielaandrijving een buitengewoon rijbereik en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De gereduceerde vormtaal verleent hem een moderne en expressieve uitstraling. Ondertussen zorgt de hoogwaardige luxueuze sfeer gecombineerd met de modernste technologieën voor maximaal comfort op de vijf zitplaatsen in het ruime interieur. Ontdek uw persoonlijke lievelingsplek op wielen – de BMW iX.

Lees meer

Doe mee & win één van de Winter Car Care Kits.

De Winter Car Care Kits van BMW & MINI helpen u bij sneeuwval of hardnekkige vriestemperaturen veilig en zonder tijdverlies de weg op.

Jorssen geeft weg*:
3 BMW & 2 MINI Winter Car Care Sets

Lees meer

WINTERBANDEN ZIJN EEN MUST!

COLLEGA BART LEGT UIT WAAROM…

Werkplaatsleider Bart Hillen houdt er alvast een uitgesproken mening op na…

Lees meer

Jorssen en "Thuis Op Resto" steunen de lokale horeca.

Vanaf maandag 18 oktober 2020 zijn alle horecazaken in België verplicht hun deuren opnieuw te sluiten om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een tweede zware lockdown voor de horeca.

Jorssen steunt daarom dit initiatief dat zich hard heeft ingezet voor de horeca namelijk “Thuis Op Resto”.

Lees meer

JORSSEN MYSTIQUE EDITION 2020

Na de succesvolle ‘Black Edition’ tijdens het Autosalon 2020, maakt nu de limited ‘Jorssen Mystique Edition 2020’ van de MINI Countryman Plug-in Hybride zijn opwachting.

Lees meer

NEWSFLASH - NIEUWE MAATREGELEN

Helaas is de overheid opnieuw genoodzaakt om enkele maatregelen te nemen om een verdere verspreiding van het Corona-virus te beperken. Uiteraard volgt Jorssen nauwlettend de richtlijnen die door onze overheid worden opgelegd.

Lees meer
Terug naar boven