Chat with us, powered by LiveChat Het Jorssen Aanbod - jorssen

Het Jorssen Aanbod

DE GROOTSTE ONDERSCHEIDING VOOR EEN TWEEDEHANDS BMW/MINI.
NU MET 4 JAAR GRATIS ONDERHOUD.*

Filters

* De actie omvat een gratis BMW of MINI Service Inclusive Used Cars onderhoudscontract met een looptijd van 48 maanden, of indien eerder bereikt, 60.000 km op de selectie van de BMW Premium Selection of MINI Used Car Next voertuigen, afgesloten bij deelnemende erkende BMW/MINI Partners in België tijdens de actieperiode van 09/04/2021 t.e.m. 16/05/2021. Het BMW/MINI Service Inclusive Used Cars onderhoudscontract omvat: inspectiewerkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Slijtageonderdelen, carrosseriekosten en herstellingen zijn niet inbegrepen. Zie voor de volledige voorwaarden van BMW Service Inclusive Used CarsMINI Service Inclusive Used Cars of informeer bij uw BMW/MINI Service Partner.

De actie en het verleende voordeel kunnen niet gewijzigd worden en zijn niet inwisselbaar voor andere voordelen of kortingen.

De vermelde uitzonderlijke voorwaarden van deze actie zijn niet cumuleerbaar met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een BMW/MINI ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten.

Aangezien specificaties en prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen zijn, houden wij het recht voor de inhoud van deze publicatie zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen.