Jorssen sollicitatietraject - jorssen

Jorssen sollicitatietraject

Een nieuwe uitdaging betekent altijd een nieuw proces. Omdat we bij Jorssen onze toekomstige collega echt willen leren kennen, hanteren we een gepersonaliseerd sollicitatietraject.

Stap 1.
Solliciteren

 

Stap 2.
Onderzoek

 

Stap 3.
Interview

 


Solliciteren

Springt er een vacature van Jorssen u in het oog? Geweldig, stuur uw CV en motivatiebrief naar het e-mailadres jobs@jorssen.be en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Onderzoek

Alle CV’s en motivatiebrieven worden grondig overlopen. Indien er bijkomende vragen zijn zal er een kort telefonisch gesprek plaatsvinden. Vergeet dus zeker niet uw telefoonnummer in uw CV te noteren.

 

1e gesprek

Aan de hand van de functie waarvoor u gesolliciteerd heeft zal de verantwoordelijke van dat desbetreffende departement u contacteren. Hierna wordt u uitgenodigd in één van onze showrooms voor een persoonlijk gesprek.

2e gesprek

Indien de verantwoordelijke een positieve feedback heeft over het eerste gesprek, zal u worden uitgenodigd voor een gesprek met een werknemer van onze HR-afdeling. Let wel, het kan maximaal tot twee duren voor uw eerstvolgende feedbackgesprek.

Het kan maximaal tot twee weken duren voor uw eerstvolgende feedback gesprek.

Stap 6.
Indienstname

 

Stap 5.
Beslissing

 

Stap 4.
Assessment


Onboarding

Na de indiensttreding volgt er een proces van onboarding. Dit zijn enkele sessies van opleidingen zodat u zo goed mogelijk kan integreren in ons bedrijf.

 

Beslissing

Tijd om knopen door te hakken! U hoort snel van ons of u naar de finale stap mag gaan.

Voorstel

Als er een positief resultaat uit al het voorgaande voortvloeit, nodigen we u graag uit voor een contractvoorstel.

 

Testen

Kandidaten die de finale fase bereikt hebben, krijgen enkele assessments. Dit zijn testen om inzicht te krijgen op uw competenties. Deze testen worden hierna in een diepte-interview besproken.

Referentiecheck

Graag vragen we ook om een referentiecheck. Dit wil zeggen dat we zullen navragen bij een vorige werkgever (op uw aanraden) hoe de werkrelatie is geweest.

De referentiecheck gebeurt nooit zonder goedkeuring van u.

Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Aanhef:
    MijnheerMevrouw