Schrijf je vandaag nog in voor het ACCE! - jorssen

2022

Schrijf je vandaag nog in voor het ACCE!

Jorssen en het ACCE (Antwerp Classic Car Event), dat zijn twee handen op één buik. We zetten dan ook graag mee onze schouders aan dit fijne event voor de liefhebbers van classic cars.

Als officiële partner geven we u graag de kans om deel te nemen aan de Antwerp Classic & GT Tour, een niet te missen event dat jaarlijks heel wat autoliefhebbers lokt.

Waar & wanneer?

Het startschot van de 10de editie van het ACCE wordt naar goede gewoonte gegeven in het Park van Brasschaat. Op zowel zaterdag 7 mei als zondag 8 mei kan er deelgenomen worden aan rally’s die je doorheen de polders rond Antwerpen en het prachtige Waasland brengen.

Voor wie?

Deelnemen aan de Classic Tour kan met wagens met een bouwjaar voor 1991 (oldtimers). De GT Trou staat open voor nieuwe en klassieke wagens van het type Grand Tourisme, sportwagens en supercars.

Inschrijven kan nu

Inschrijven kan via de website www.antwerpclassictour.be, terwijl je ook meer info kan vinden op www.acce.be. De deelnameprijs per wagen met twee inzittende bedraagt 275 euro (incl. btw) op zaterdag en 205 euro (incl.btw) op zondag. het volledige programma voor de beide dagen kan je op de website van het Antwerp Classic Car Event vinden.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen op dit geweldige event dat jaarlijks meer dan 10.000 geïnteresseerden ontvangt en waar meer dan 1.000 Classic Cars gespot kunnen worden.