The Battle of Antwerp - jorssen

The Battle of Antwerp

Waar golffanaten hun energie kwijt kunnen

Woensdag 24 augustus was een hoogdag voor een aantal Antwerpse golffanaten. Op de terreinen van Golfclub Rinkven vond The Battle of Antwerp plaats: een evenement gecreëerd door Jorssen, wat dit jaar zijn tweede editie kende.

Maar liefst 112 deelnemers van twaalf verschillende mannenclubjes gooiden zich 4,5 uur in de strijd maar de uiteindelijke winnaar was het clubje The Lost Balls. Als prijs mochten ze een 5 liter fles, voor de kenners een Rehoboam, Chianti Borgo Scopeto in ontvangst nemen, een Toscaanse wijn met een unieke smaak. Bovendien kreeg elk teamlid ook een eigen 0.75l fles.

Als extra gift aan elke speler, kreeg iedereen ook een klein geschenk van de Cliniclowns. Jorssen vroeg voor dit evenement geen inkom aan zijn deelnemers. In plaats daarvan boden ze aan om per team €100 te storten naar Cliniclowns. Elke €25 dat gaat naar Cliniclowns zorgt er immers voor dat een kind blij gemaakt kan worden. Bij Cliniclowns staat ieder kind centraal. De organisatie helpt kinderen die een tijd in een ziekenhuis moeten verblijven, op te beuren. Een mooi gebaar voor een mooie dag.

Eén deelnemer had een ongelofelijke dag beleefd; hij sloeg een hole-in-one. Aangezien een hole-in-one een kans van 1 op 12 700 is, heeft hij uit enthousiasme en liefde voor het evenement elke deelnemer een glaasje bubbels aangeboden.

The Battle of Antwerp zal in 2023 normaal opnieuw plaatsvinden in augustus.

Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Aanhef:
    MijnheerMevrouw