DE NIEUWE BMW iX: Pionier van een nieuwe tijd. - jorssen

2020

DE NIEUWE BMW iX: Pionier van een nieuwe tijd.

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrische mobiliteit. De BMW iX haalt dankzij de efficiënte BMW eDrive-technologie en zijn elektrische vierwielaandrijving een buitengewoon rijbereik en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. De gereduceerde vormtaal verleent hem een moderne en expressieve uitstraling. Ondertussen zorgt de hoogwaardige luxueuze sfeer gecombineerd met de modernste technologieën voor maximaal comfort op de vijf zitplaatsen in het ruime interieur. Ontdek uw persoonlijke lievelingsplek op wielen – de BMW iX.

Be the first en vraag een offerte aan.

Het exterieurdesign van de nieuwe BMW iX.

Het gezicht van een nieuwe generatie. Voor het designconcept van de BMW iX wilden we de volgende stap zetten en daarvoor een volledig nieuwe designtaal creëren – expressief, maar niet overladen. Intelligent, maar niet ingewikkeld. Kortom: een design dat op het eerste gezicht een nieuwe vorm van echt rijplezier symboliseert. Het resultaat is de toekomstgerichte SAV met zijn iconische monolithische vorm, karaktervolle details en intelligente Shy Tech-kenmerken: de nieuwe BMW iX.

Het interieurdesign van de nieuwe BMW iX.

In een symbiose van hightech en ontspanning ontstaat een ruimte vol levenskwaliteit. Laat u fascineren door het interieur van de BMW iX. Zijn edele minimalisme en de modernste Shy Tech-kenmerken zorgen in combinatie met het panoramisch doorschijnend schuifdak voor een uniek gevoel van ruimte, dat van reizen een volledig nieuwe ervaring maakt. Met zijn duidelijke vormtaal, hoogwaardige materialen en de modernste technologie wordt het interieur uw absolute lievelingsplek.

UNIEKE LIEFDE VOOR HET DETAIL.

Shy Tech en de modernste technologieën in de nieuwe BMW iX.

Met zijn design, zijn luxueuze loungesfeer in het interieur en innovatieve Shy Tech-kenmerken is de BMW iX als lokaal emissievrije wagen een belevingsruimte voor comfortabele mobiliteit in het dagelijkse leven en op reis. Het Shy Tech-concept stelt de inzittenden centraal en laat de technologie daarbij op de achtergrond treden tot wanneer ze nodig is: een onzichtbare intelligentie die in heel bijzondere en unieke details in de hele BMW iX terug te vinden is.

FEITEN OVER DE NIEUWE BMW iX.

  1. Meer dan 600 km actieradius
  2. Elektrische vierwielaandrijving met twee elektrisch aangedreven assen en meer dan 500 pk (370 kW)
  3. In minder dan 5,0 seconden van 0 naar 100 km/h
  4. Meer dan 120 km opladen in 10 minuten
  5. Snelladen van 10-80% in minder dan 40 minuten

INDRUKWEKKENDE PRESTATIES VAN DE BMW iX.

Innovatieve aandrijving.

De BMW eDrive-technologie van de vijfde generatie omvat naast twee elektromotoren de hoogspanningsaccu, de vermogenselektronica en de laadtechnologie van de BMW iX. De beide krachtige elektromotoren verlenen de BMW iX in combinatie met een elektrische vierwielaandrijving een uiterst efficiënt krachtpotentieel: meer dan 500* pk en een geruisloze acceleratie van 0 tot 100 km/u in minder dan vijf seconden tillen de BMW iX naar het sportwagenniveau.  

Efficiënt rijcomfort.

Het individueel instelbare recuperatiesysteem zorgt in combinatie met de adaptieve luchtvering op 2 assen niet alleen voor een groter rijbereik, maar geeft de bestuurder de mogelijkheid om het rijgedrag van de BMW iX naar wens zelf te bepalen. Sportief, gericht op het rijbereik of comfortabel – met als summum de “One-Pedal-Feeling”, waarbij de wagen bij het loslaten van het gaspedaal zelfstandig remt en het typisch zwevende gevoel van elektrisch rijden met zich meebrengt.  

Be the first en vraag een offerte aan.