Launch Event BMW X1 - jorssen

2022

Launch Event BMW X1

 

Met grote trots deden wij ons eerste weekend van oktober de deuren open voor de allernieuwste BMW X1. 

Dave Meiresone, salesverantwoordelijke Jorssen Noord:

“De nieuwe BMW X1 past in ieders straatbeeld: van jonge gezinnen, business men and women tot 65-plussers, dit model heeft het perfecte formaat voor elk. De BMW X1 is echt een pionier in het innovatieve dankzij zijn meerdere opties. De wagen is verkrijgbaar in benzine, diesel, hybride of volledig elektrisch, wat hem uniek en klantbewust maakt. Daarnaast beschikt deze wagen met alle nieuwe design kenmerken van BMW zoals het Curved Display maar ook de afgeroomde lijnen en de krachtige vormgeving.”

Het weekend werd verdeeld in slots om de klanten de nodige tijd te geven om de wagen te bezichtigen. “Deze aanpak werkt het meest persoonlijk zodat onze verkopers zich écht kunnen richten op onze gasten en hun wensen.” Met een exclusief catering service van J&M Catering te Jorssen Zuid en Hof Ter Delft te Jorssen Noord, maakten we er een uizonderlijk mooi weekend van.

Nog een klein woordje van ons hele team. Bedankt voor jullie massale opkomst. Het evenement heeft onze verwachtingen overstegen en we staan al te popelen voor het volgende evenement. Graag tot dan!

 

Liefs,

Uw Jorssen Team

Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Aanhef:
    MijnheerMevrouw