De nieuwe BMW X3 & X4 - jorssen

2021

De nieuwe BMW X3 & X4

Een nieuwe look, een verbeterde uitrusting en een geoptimaliseerde gammastructuur voor de klant: BMW heeft zijn succesvolle Sports Activity Vehicle (SAV) BMW X3 en de Sports Activity Coupé (SAC) BMW X4 uitvoerig herwerkt.Ik wens een offerte.

Vul het formulier in en onze verkopers nemen contact met je op.

Ik wens een afspraak te maken met een verkoper.
Ik wens te weten wanneer de wagen in de showroom aankomt.

De wagen is er nog, maar hou mij op de hoogte zodra deze in de showroom staat.


BMW X3. ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN.


De BMW X3 is een statement van onbegrensde mogelijkheden en een expressie van pure aanwezigheid en vrijheid. Vanaf de eerste aanblik maakt de BMW X3 indruk met zijn atletische verschijning en fascineert met een opwindende rijervaring. Dankzij gedeeltelijk autonoom rijden en het intelligente vierwielaandrijvingsysteem BMW xDrive biedt de BMW X3 superieur rijcomfort op de weg en offroad. Hiermee zet de BMW X3 nieuwe benchmarks in zijn klasse en maakt één ding onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil in hoe de berijder zijn bestemming bereikt.

BMW X4.
PUUR RIJPLEZIER.


Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. En dankzij de uitmuntende rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau wacht u nog maar één ding: puur rijplezier.


FRONTDESIGN NIEUWE BMW NIEREN.

De extreme nadruk op de breedte en typische X-elementen verlenen de voorkant van de BMW X3 een uiterst opvallende look. Bijzonder hoekige BMW nieren en de nieuw gevormde bumpers met verticale luchtinlaten in driehoekige uitvoering benadrukken zijn buitengewone zelfverzekerdheid. De ca. 10 mm vlakkere full-LED-koplampen vervolledigen het totaalbeeld van de BMW X3 met een moderne en doelgerichte uitstraling.

De BMW X4 komt door een compleet nieuw geïnterpreteerde voorzijde nog progressiever voor de dag. De opmerkelijk hoekige nierengrille, een nieuw ontworpen bumper met verticale luchtinlaten en 10 mm vlakkere full-LED koplampen verlenen de BMW X4 maximale moderniteit en sportiviteit vanuit elke zichthoek.


DESIGN VAN DE ACHTERKANT MET FULL-LED-ACHTERLICHTEN.

De nieuw vormgegeven achterkant van de BMW X3 ziet er al even opvallend als modern uit. Full-LED-achterlichten met een nieuwe driedimensionale vormgeving zorgen voor nog meer présence. Brede, vlakke uitlaatpijpen met vrije vorm nemen de horizontale lijnen van het bovenste gedeelte over en onderstrepen het moderne karakter. In combinatie met de vernieuwde bodembescherming vormt de achterkant van de BMW X3 een duidelijke en krachtige afsluiting naar de weg toe.

De achterzijde van de BMW X4 zet een maatstaf voor soevereiniteit en sportiviteit. Volledige LED achterlichten in een nieuwe lay-out zorgen voor een nog sterkere uitstraling, waarbij de brede, vrij gevormde uitlaatuiteinden de moderniteit van deze progressieve Sports Activity Coupé onderstrepen. In combinatie met een nieuw ontworpen bodembeschermplaat tussen de uitlaatuiteinden maakt de achterzijde van de BMW X4 overduidelijk een zeer krachtige indruk.


HET INTERIEURDESIGN MET SPORTZETELS: BELEEF HET NU.


Ik wens een offerte.

Vul het formulier in en onze verkopers nemen contact met je op.

Ik wens een afspraak te maken met een verkoper.
Ik wens te weten wanneer de wagen in de showroom aankomt.

De wagen is er nog, maar hou mij op de hoogte zodra deze in de showroom staat.