There's always time for a glass of wine - jorssen

2022

There’s always time for a glass of wine

Op zondag 20 november werd Jorssen Noord omgetoverd tot een walhalla voor wijnliefhebbers.

Cru-Classé.eu, de wijnhandel van Michel Blomme uit Brecht, hield een wijndegustatie in onze geliefde showroom. Michel is ook de bezieler van Coupe Cru-Classé, de tweejaarlijkse rally waar Jorssen trotse hoofdsponsor van is. Maar liefst 133 flessen wijn en bubbels werden geproefd en gesmaakt door 160 genodigden die elk op hun beurt een degustatielijst ontvingen met alle informatie over elke fles.

Cru-classé.eu biedt een waaier aan dranken van over heel de wereld: Frankrijk, Zuid-Afrika, Spanje, Italië, Oostenrijk, Portugal… Met andere woorden: een wijndegustatie is altijd een beetje reizen. Bovendien werden alle gasten verwend met heerlijke hapjes van een traiteur en kregen ze de mogelijkheid om alle flessen aan te kopen die bij hen in de smaak vielen.

Het is al de vijfde keer dat dit warm en sociaal gebeuren doorgaat bij Jorssen. In het voorjaar van 2023 zal er opnieuw een wijndegustatie plaatsvinden van Cru-Classé.eu. Wilt u hier graag bij zijn? U kan u inschrijven door een mail te sturen naar info@oceanum.be.

Wie weet klinken we er dan samen eentje op!

Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Aanhef:
    MijnheerMevrouw