De nieuwe BMW X7 - jorssen

De nieuwe BMW X7

In 2022 ligt de focus onder andere op vernieuwing én op de 50ste verjaardag van het merk BMW M. De succesvolle BMW X7 is dan ook in een nieuw, nog luxueuzer jasje gestoken en overtuigt dankzij zijn veelzijdige skillset zowel op de weg als op het terrein.

Dankzij de onovertreffelijke combinatie van exclusiviteit, dynamiek, ruimte en veelzijdigheid is de BMW X7 terecht de koploper uit het luxueuze M-segment. Het unieke karakter van het grootste Sports Activity Vehicle (SAV) is dit jaar nog verder geperfectioneerd.

Uitgebreide designaanpassingen zoals de nieuw gevormde voorkant accentueren vooral de visuele exclusiviteit van het grootste BMW X model. Langs de binnenkant werd de royale ruimte extra gefinetuned door onder andere het herontworpen instrumentenbord. De motoren werden voorzien van de nieuwste 48V ‘mild hybrid’-technologie en de geavanceerde chassistechnologie is geoptimaliseerd om een zo breed mogelijk spectrum aan sportiviteit en wendbaarheid te bieden. Bovendien zorgt de verbetering van de rijhulpsystemen zorgen voor nog meer comfort en veiligheid. En dit is slechts een greep uit de aanpassingen aan dit vooruitstrevende model, dat vanaf augustus 2022 geproduceerd wordt.