De Nieuwe MINI Countryman: Raak geïnspireerd. - jorssen

De Nieuwe MINI Countryman: Raak geïnspireerd.

Offerte aanvraag of meer informatie opvragen? Klik hier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

MAAK RUIMTE VOOR MEER AVONTUREN.

De zeer veelzijdige MINI Countryman heeft plaats voor vijf, is comfortabeler dan ooit en ontworpen om alles aan te kunnen wat je bij je rit tegenkomt. Van naar de stad tot de bergen in gaan, zijn krachtige motoren en optionele ALL4 vierwielaandrijvingssysteem zorgen dat alles moeiteloos verloopt. Haal alles uit het leven met de grootste en ruimste MINI die klaar is voor alle avonturen. Kijk hoe alle wegen opengaan – in je hoofd, op de weg en verder. Waar leid je inspiratie je heen?

GA NIET ERGENS HEEN. GA OVERAL HEEN. GROTE REIZEN.

Geen compromis noodzakelijk. Je kunt alles wat je nodig hebt met je meenemen. De nieuwe MINI Countryman is een onverschrokken avonturier met het vertrouwen overal naar toe te gaan. Hij heeft alle ruimte voor vijf mensen, bagage en alle herinneringen die je onderweg wilt opdoen. Perfect voor een actieve levensstijl met je vrienden en familie.

https://youtu.be/wYRp1eI40nw
ALL4 VIERWIELAANDRIJVING.

Groter, stoerder en gebouwd voor avonturen. Het optionele vierwielaandrijvingssysteem van de nieuwe MINI Countryman verdeelt het vermogen op dynamische wijze over de voor- en achteras. Dat betekent dat de weg kan zijn wat je maar wilt en je altijd, ongeacht de omstandigheden, de controle behoudt. Het is de ultieme allrounder. Klaar voor een ritje?

COMMUNICEER MET JE DIGITALE WERELD.

MINI CONNECTED.

MINI Connected brengt connectiviteit op het hoogste niveau naar je MINI met een breed scala aan intelligente services en apps. Geniet van het gemak van notificaties van de vertrektijd en van de 24/7 conciergeservice. MINI Connected wordt geleverd met Natural Language Understanding, je kunt dus met je MINI praten alsof het een goede vriend van je is. MINI Connected biedt ook vele opties voor navigeren, communiceren en het afspelen van muziek – dat alles met een schitterend display en intelligente, handenvrije stemaansturing. Er zijn twee pakketten leverbaar. Bekijk welke het beste bij je past.

WAAR KRACHT STIJL ONTMOET.

MINI COUNTRYMAN EXTERIEURDESIGN.

Door onderscheidende, stoere looks en mannelijke verhoudingen te combineren met een avontuurlijke geest, hebben we een allrounder gecreëerd wiens natuurlijke habitat zowel de moderne stadsstraat als de landweg is. Hij is verkrijgbaar in 9 kleuren en met 4 attractieve en contrasterende dakkleuren. Creëer hier je eigen ontwerp.

Offerte aanvraag of meer informatie opvragen? Klik hier

Fout: Contact formulier niet gevonden.