De nieuwe modellen van 2021 - jorssen

2021

De nieuwe modellen van 2021

BMW brengt dit jaar ten minste 5 nieuwe modellen op de markt. We kunnen ons dus klaar zetten om te smullen van nieuwe edities, strakke designs en vooral hoogstaande technische snufjes. Daarbovenop krijgen veel wagens nog een een extra facelift, waardoor er veel nieuwe edities klaar staan voor lancering. Informatie rond de vernieuwingen volgt snel.

De iX3 daarentegen staat garant voor de eerste volledige aanbieding van een wagen in elk segment. Zo is de X3 nu beschikbaar in diesel, benzine, plug-in hybride en full electric. De wagen heeft de look van een X3, maar rijdt met een nog vlottere feeling en is beter aangepast qua mobiliteit.


De M3 en M4 zijn de eerste van hun soort en zorgen daarmee voor een nieuwe wind aan keuze voor de echte fans. De wagens zijn strak van design en uiteraard volledig uitgerust met een sportpakket. 


Ook MINI pakt dit jaar uit met de venieuwde MINI 3-deurs, de 5-deurs en de MINI Cabrio. Met een intensieve make-over bevestigt het Briste premium merk MINI de positie van de drie modellen als premium aanbieders van rijplezier, expressief design en individuele stijl.


Het gamma van de BMW 3 Reeks en 5 Reeks Plug-in hybride wordt verder uitgebreid met de BMW 320e en BMW 520e.


De 4 Reeks Cabrio geeft een nieuwe vorm van vrijheid: met zijn unieke, progressieve esthetiek en het elegante interieur is de nieuwe BMW 4 Reeks Cabrio een uitzonderlijke verschijning die grenzen overwint. De wendbare rijeigenschappen van de cabrio garanderen sportieve dynamiek en onderstrepen zijn buitengewoon sterke drang naar individuele onafhankelijkheid.


Update: Je kan vanaf heden jouw iX bestellen. Het productieproces is van start gegaan. Contacteer onze concessie of maak een afspraak met één van onze verkopers voor meer info. Een afspraak kan je hier gemakkelijk en snel inplannen.


Iets later zal ook de iX aankomen die zich toevoegt aan het gamma bij de i8 en i3. Zo breidt het aanbod van elektrische wagens zich nog meer uit, deze keer in een electric SUV vorm.


Update: Je kan vanaf heden jouw i4 bestellen. Het productieproces is van start gegaan. Contacteer onze concessie of maak een afspraak met één van onze verkopers voor meer info. Een afspraak kan je hier gemakkelijk en snel inplannen.


Tegen eind 2021 staat ook nog de i4 op de agenda. De i4 zal de eerste volledig elektrische Gran Coupé zijn. De wagen geeft een sportief rijgevoel mee aan de bestuurder en passagiers en zorgt zo voor een optimale rijervaring. Verder kan de i4 een maximum van 600 kilometer afleggen en verlegt daarmee ook de grenzen op het vlak van dagelijkse bruikbaarheid en lange afstanden. De i4 zal bekend staan om zijn strak interieur en exterieur, maar ook om zijn futuristische look.

Weer heel veel om naar uit te kijken het komende jaar. Wij houden je in ieder geval op de hoogte van alle nieuwtjes die de komende maanden nog binnen komen. Volg ons zeker op Social Media zodat je geen enkel nieuws mist. Stay stuned!