Het kloppend hart van Jorssen, het werkatelier - jorssen

2022

Het kloppend hart van Jorssen, het werkatelier

Op 26 oktober werden 70 Autotechnologiestudenten van Thomas More Hogeschool Antwerpen ontvangen door Erwin Van den Bossche, technisch adviseur op de afdeling Naverkoop.

Erwin begon zijn carrière in december 2004 en is inmiddels al 18 jaar aan de slag bij Jorssen Zuid. Hij begeleidt en coördineert de techniekers en coacht ze samen met de Hoofdtechniekers op technisch gebied.

Omdat we bij Jorssen veel belang hechtten aan onze techniekers, gaat Erwin altijd op zoek naar studenten die echt een passie hebben voor autotechnologie en ook een sterke wil om bij te leren.

Onderhoudstechniekers krijgen bij Jorssen en bij BMW Belux veel opleidingen om de wagens echt volledig onder te knie te krijgen.

Vandaag de dag bestaat het techniekersteam op Jorssen Zuid uit een diverse groep van 24 jonge techniekers die klaargestoomd worden voor een spannende toekomst binnen de autosector.

“De autosector is tevens een sector in verandering. Als we kijken naar hoe het landschap veranderd is op een extreem korte tijd, denk aan de elektrische en plug-in hybride wagens, zijn we genoodzaakt rekening te houden met deze boeiende beweging. Daarom proberen we het atelier klaar te stomen en hen zoveel mogelijk op te leiden in deze high voltage toekomst.”

“Om een juiste match te vinden, is het als bedrijf van groot belang om veel tijd te steken in het op zoek gaan naar nieuwe collega’s. Ik ben vaak op beurzen aanwezig om op die manier studenten te informeren en zo al te zoeken naar nieuwe aanwinsten voor ons bedrijf. Als ik merk dat een student echt een hart heeft voor een werkatelier, dan ga ik echt vechten voor deze student om hij/ zij tot bij ons te krijgen.”

Wilt u graag meer weten over onze afdeling techniekers? Bekijk onze openstaande vacatures via deze link.

“Als ik rekruteer, kijk ik echt naar het gevoel van de studenten. Passie en voeling met de auto’s is ontzettend belangrijk. De wil om te leren, te proberen en niet bang te zijn om uit te spreken wat iemand wil of niet wil vind ik het voornaamste.”
Erwin Van den Bossche

Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Aanhef:
    MijnheerMevrouw