Team Jorssen zet sterke prestatie neer tijdens de AG 10 Miles! - jorssen

2022

Team Jorssen zet sterke prestatie neer tijdens de AG 10 Miles!

Op 24 april was het eindelijk weer zover: de AG 10 Miles. De Antwerpse binnenstad werd even lam gelegd voor het grootste loopfeest van het land en daar mocht Team Jorssen uiteraard niet ontbreken. En reken maar dat onze sportievelingen opvielen in hun eigen lichtblauwe loopshirts die speciaal voor deze gelegenheid werden ontworpen.

Heel wat fanatieke lopers bij Jorssen

Jens en Jimmy van Jorssen Zuid

Het is duidelijk, niet enkel de wagens zijn sportief bij Jorssen. Zowel onder de verkopers als techniekers zijn er heel wat fanatieke lopers en dat viel te merken aan de scherpe tijden die werden neergezet. Voor heel wat lopers vormen de AG 10 Miles trouwens een koud kunstje, ze haspelen zonder probleem een marathon af. Kilometers malen, het zit Jorssen blijkbaar in de genen.

Marathons als “voorbereiding”
“Lopen is voor mij de ideale ontspanning na een intensieve werkdag. In de natuur vlakbij mijn woning langs de vaart in St.-Job, heerlijk.”, vertelt Dave Meiresone. “Zowel onder onze verkopers als onze techniekers schuilen er trouwens heel wat fanatieke lopers – die zich zelfs door een marathon niet laten afschrikken, integendeel. Zo heeft Nicolas Vandenbossche begin deze maand nog de marathon van Parijs 2022 uitgelopen. Ook Gert Mortelmans en Edwin Van Marcke halen graag hun loopbenen boven en lopen gemiddeld 2 keer per week een serieuze afstand.”

Loopkriebels tijdens pandemie
Sportieveling Jens Van Den Wijngaert is er alvast klaar voor. “Samen met mijn broer ben ik een tweetal jaar geleden in de duathlon (een multisportiscipline waarin lopen wordt afgewisseld met fietsen, n.v.d.r.) gerold. In volle coronaperiode konden er immers veel andere sportactiviteiten niet plaatsvinden. En zo waren we vertrokken… Ik zie de 10 Miles dus zeker zitten. Ook tof om eens op een andere manier op al de locaties te komen!” Collega Jimmy Janssens heeft eveneens tijdens de pandemie de loopkriebels te pakken gekregen en laat zich zelfs door een halve marathon niet afschrikken. “Jammer genoeg ga ik last minute moeten afhaken wegens last van mijn achillespees. Ik ben een fervent loper dus het zou jammer zijn als ik hierdoor enkele maanden out ben. Ook al vind ik de 10 Miles een fantastische wedstrijd: de sfeer alleen al. Ik kom dus zeker supporteren aan de zijlijn!”

Allemaal over de finish

Stuk voor stuk haalden onze kleppers de finish. Naar goede gewoonte was er trouwens aan sfeer geen gebrek. Bedankt aan allen die Team Jorssen luid kwamen aanmoedigen. Trek die loopschoenen aan en zorg dat je de volgende keer er zelf bij bent. Een gezonde geest in een gezond lichaam.