Jorssen verwelkomt zijn nieuwe ambassadeur. - jorssen

2021

Jorssen verwelkomt zijn nieuwe ambassadeur.

Vorige week mocht Arthur Van Doren zijn nieuwe BMW X2 in ontvangst nemen. Zo verwelkomt Jorssen de gedreven en talentvolle hockeyster als zijn nieuwe ambassadeur.

Geboren in Antwerpen op 1 oktober 1994. Arthur Van Doren beoefende in zijn kindertijd verschillende sporten, waaronder ook hockey. Het was pas op zijn 15 jaar dat hij de andere sporten liet vallen voor zijn enige echte passie verder te zetten. Zijn jeugd bracht hij door op de velden van KHC Dragons, in Brasschaat. Ondanks zijn jonge leeftijd wist deze centrale verdediger al snel een plek te veroveren in de nationale ploeg, waar hij al meerdere prijzen mee heeft gewonnen. Sinds 2018 speelt Arthur bij HC Bloemendaal in Nederland.

” Ik ben een competitiebeest, teamspeler en doorzetter. “

Arthur Van Doren

Addicted to the process of getting better” – Het harde werk en de teamspirit zorgde ervoor dat de nationale ploeg in 2018 wereldkampioen werd. Hierna werden de Red Lions ook nog eens Europees Kampioen in 2019.

Deze zomer zal Arthur ook te vinden zijn in Tokyo, waar hij opnieuw zal strijden voor een podiumplaats. Wij wensen hem en de nationale ploeg alvast heel veel succes en zullen massaal supporteren van hieruit. Laten we hopen op een succesverhaal en dat hij met niets minder dan goud naar huis mag komen. Go Arthur!

Maak jij graag kans op een Meet & Greet met Arthur na de Olympische Spelen? Schrijf je hier dan snel in.

Win een “Meet & Greet” met Arthur Van Doren.