6 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN STOCKWAGEN. - jorssen

6 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN STOCKWAGEN.

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen? Overweeg dan zeker de optie van een stockwagen. Ze zijn even nieuw als fabriekswagens, maar bieden meer extra voordelen.

  1. Direct leverbaar

Een van de belangrijkste voordelen is de levertijd. De wagens zijn namelijk al geproduceerd waardoor je geen 3-4 maanden wachttijd hebt. Ideaal voor wie staat te popelen om snel met zijn nieuwe wagen op pad te gaan.

  1. Zelfde kwaliteit als een nieuwe wagen                   

Maar wat is nu het verschil met een tweedehandswagen? Een stockvoertuig heeft nog geen kilometers op de teller, net zoals een nieuwe wagen. De wagens zijn vrij van gebruikssporen en hebben bijgevolg het uiterlijk van een nieuwe wagen. Kortom, een stockwagen is even kwalitatief als een volledig nieuwe wagen, voor een mindere prijs.

  1. Vaak scherpe prijzen of extra kortingen

In sommige gevallen kan je bij stockwagens genieten van scherpe prijzen of extra kortingen. Dat komt omdat deze wagens voorradig zijn en dealers graag een gezonde stockrotatie hanteren. Daarbij komt ook dat de waarde van nieuwe wagens sterk daalt in de eerste twee levensjaren.

  1. Ruim aanbod

Kies je voor een stockwagen? Ook dan kan je een keuze maken uit een groot assortiment. Meestal kan je de uitrusting niet helemaal op maat samenstellen, maar kan je wel heel wat accessoires achteraf laten bij monteren zodat de personalisatie van jou wagen optimaal is.

  1. Garantie & bijstand

Een bijkomend voordeel van stockwagens is dat je dezelfde condities krijgt als bij een nieuwe wagen. Je krijgt steeds garantie en soms krijg je er ook bijstand bovenop.

  1. Rijkelijke uitrusting

Stockwagens zijn vaak goed uitgerust omdat deze wagens vaak dienst hebben gedaan als demowagen. Ze beschikken over tal van opties die anders wellicht te duur zouden zijn bij het kopen van een nieuwe wagen. Je kunt dus genieten van meer opties tegen een lagere prijs.

Tip: Indien je echt veel opties wil, kan je best kiezen voor een wagen die uitgerust is met ‘packs’. Packs omvatten bijvoorbeeld vaak veiligheids- en comfort opties die je extra voordelig kunt opnemen in de totaalprijs van je stockwagen.

Overtuigd? Bekijk hier ons aanbod!