KLEIR. pop-up store: This must be the place - jorssen

2022

KLEIR. pop-up store: This must be the place

KLEIR. , het bekende Antwerpse modelabel met zijn typische Antwerpse quotes, organiseert deze winter een pop-up store in de hippe wijk De Wilde Zee, in een zijstraatje van de Meir.

In deze shoppingbuurt kan u nog tot en met 31 december snuisteren in een winkel vol trendy truien en T-shirts, foto’s maken met uw geliefden in een creatieve photobooth, de Jorssen Game spelen en nog veel meer.

Mathias en Nick, de oprichters van KLEIR. , hebben elkaar vele jaren geleden ontmoet op de scouts. Door hun gemeenschappelijke liefde voor het Antwerpse dialect, ontstond KLEIR. inmiddels al 5 jaar geleden.

De KLEIR. pop-store is elke dag geopend van 10u00 tot 18u00.

KLEIR. pop-up store, Schrijnwerkersstraat 10 2000 Antwerpen.

“We gaan altijd op zoek naar aimabele, toffe en spraakmakende merken die een vaste waarde in Antwerpen zijn”, aldus Nick. “Om die reden zijn we dan ook heel tevreden dat Jorssen nu toch al een tijdje een trotse partner is. Zowel Jorssen als KLEIR. zijn twee trotse merken die vooruit willen gaan en niet bij de pakken blijven zitten. Altijd klaar voor verandering, klaar voor snelheid en zin om te accelereren richting de toekomst.”

"Mathias en Nick, oprichters van KLEIR."

Doe mee en maak kans op een trui met je eigen quote.

De week van 5 december zal volledig in het teken staan van Jorssen. U kan uw Antwerpse quote met een autotwist noteren, in de winkel of online, en de winnaar krijgt een KLEIR. trui met zijn originele quote.

Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Aanhef:
    MijnheerMevrouw