Let's hit the track! - jorssen

Let’s hit the track!

Sportieve modellen met sportieve prijzen.*

Bij Jorssen draait de M-maand dan ook rond de sportieve wagens. Alle BMW M-modellen of MINI JCW-modellen zijn zeer sportief geprijsd.

Maar daar blijft het niet bij, want ook alle BMW-modellen met een M Model Sportpakket of MINI’s met een JCW-Trim pakket zijn deze maand zeer scherp geprijsd*.


In de kijker:

En het houdt niet op want bij aankoop van een BMW M of MINI John Cooper Works ontvang je een Track Experience Voucher om op het Circuit te mogen rijden.
Voorwaarden BMW Experience Days
 • Bij aankoop van BMW Track experience voor één persoon voucher op 18/11 (gelimiteerd 16 slots – 8 voormiddag & 8 namiddag)

 • Volgende BMW M-modellen staan ter beschikking: BMW M3, BMW M4, BMW M5 en BMW M8. Deze lijst is onderhevig aan wijzigingen.
 • Samen met Petrolhead organiseert BMW Belux de BMW M Track Petrolhead Experience op het circuit van Zolder. De ideale gelegenheid om onder professionele begeleiding van het BMW Driving Experience Team de BMW M wagens te ontdekken gedurende een halve dag.

  Aangezien het om een exclusief event gaat, zijn de plaatsen per sessie beperkt. First come, first served. Ontdek snel alle details en reserveer vandaag nog uw onvergetelijke BMW M Track Petrolhead Experience.

 • Alle deelnemers zijn verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en identiteitskaart. Betreffende de dresscode is sportieve kledij en sportief schoeisel aangeraden. Op het circuit is rijden met de helm verplicht.
 • Een ‘verklaring van afstand’ is een wettelijk document waarmee men afziet van een eis, zoals afstand doen van een recht of van een aansprakelijkheid (waarbij de tegenpartij dus niet beschuldigd wordt). Het is een document dat u tekent waardoor u erin toestemt iemand niet te vervolgen in geval van schade.

  Indien deze afstandsverklaring niet ondertekend wordt, vervalt ook het recht op deelname. Lees deze informatie aandachtig alvorens te tekenen.

 • De verklaringen van afstand worden getekend bij de registratie van de aanwezigheid en/of deelname van iedereen aanwezig bij het evenement en/of op het circuit: bestuurders, passagiers en gasten. Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegelaten in de voertuigen op het circuit.

 • Rijden met uw eigen BMW M wagen.
 • De organisatie Petrolhead is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 11 85 88 88 of per mail  via info@petrolheaddays.com

Voorwaarden MINI Experience Days
 • Bij aankoop van een MINI JCW -> Track experience voor één persoon voucher op 18/11 (gelimiteerd 4 slots in totaal – 2 voormiddag & 2 namiddag)
 • Samen met Petrolhead organiseert MINI Belux de MINI John Cooper Works Track Experience op het circuit van Zolder. De ideale gelegenheid om onder professionele begeleiding de MINI JCW wagens te ontdekken gedurende een halve dag. First come, first served
 • Tijdens de MINI JCW Track Experience leer je onder professionele begeleiding de MINI JCW wagens te ontdekken gedurende een halve dag.
 • Je beleeft de John Cooper Works Track Experience als bestuurder.
 • Alle deelnemers zijn verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs (minimum 3 jaar) en identiteitskaart. Het volgen van de security briefing is een vereiste om deel te nemen. Sportieve kledij en sportief schoeisel is aangeraden. Op het circuit is rijden met de helm verplicht. Vanwege Corona-maatregelen vragen we om een eigen helm mee te nemen.
 • Indien je graag met je eigen MINI JCW op het circuit wenst te rijden, kan je steeds rechtstreeks contact opnemen met Petrolhead. Zij zullen je dan verder helpen voor de registratie en inschrijving voor het event. Petrolhead is telefonisch bereikbaar op het nummer +32 11 85 88 88 of per mail via info@petrolheaddays.com.


*Actie geldig op bestellingen geplaatst tussen 03/05/2021 en 31/05/2021 op alle BMW M, MINI JCW, BMW incl. M Model pakket en MINI JCW Trim. De extra circuit voucher is enkel geldig op alle BMW M en MINI John Cooper Works modellen. Het voordeel BTW inbegrepen en inclusief lopende acties, premies of promoties. De vermelde uitzonderlijke voorwaarden zijn niet cumuleerbaar met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een BMW ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De vermelde prijs is onder voorbehoud van typefouten, correcties.