Meet the new icons. - jorssen

2021

Meet the new icons.

DE NIEUWE  MINI 3-DEURS, 5-DEURS, CABRIO EN ELECTRIC.

Met een intensieve make-over van de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs en de MINI Cabrio bevestigt het Britse premium merk MINI de positie van de drie modellen als premium aanbieders van rijplezier, expressief design en individuele stijl. Onder andere een puristisch design, optioneel multitone-dak, verfijnd interieurdesign en chassis en rijhulpsystemen behoren tot de vernieuwingen. 

Ik wil meer info

Het nieuwe MINI-ontwerp is moderner, frisser en duidelijker.

“De verhoogde product substantie van de MINI is op het eerste zicht zichtbaar en overal merkbaar”, zegt projectmanager Petra Beck. “Dat geldt zowel voor het design, de materialen en het kwaliteitsgevoel in het interieur als voor de talrijke nieuwe functies op het gebied van bediening, rijplezier en rijhulp.” Een mooie gedachte om de nieuwe release mee af te sluiten. hieronder sommen we voor u echter nog wel kort de exacte vernieuwingen en specificaties op. 

Wat is er nieuw? 

Om alvast dieper op een aantal leuke en interessante veranderingen in te gaan, hebben we een aantal opvallende zaken voor je klaar staan. Zo is het vernieuwde interieur van de MINI verfijnder, moderner en ook nog is van bijzonder hoge kwaliteit. Het design van de Color Line, dat voorheen als individuele optie kon worden gekozen, is nu harmonieus afgestemd op de betreffende kleur van de stoelbekleding. Dit zorgt voor een mooier geheel als interieur. De premium look van het kenmerkende centrale instrument is ook geoptimaliseerd. Verder is er een 8,8-inch kleuren aanraakscherm en zijn de standaard functies nu in hoogglans Piano Black. Er is een nieuw ontworpen lederen sportstuur met multifunctionele knoppen gemaakt, dat deel uitmaakt van de standaarduitrusting van alle modelvarianten van de MINI 3-deurs. Ze hebben ook de structuur voor de toetsenborden geoptimaliseerd en de werking van de audio- en telefoonfuncties, spraakbesturing en rijhulpsystemen bijgewerkt.

Ik wil meer info

Sportief of Lounge? 

Er is keuze uit twee kleurenschema’s voor het centrale instrumentendisplay en het digitale cockpit display. Dit kan worden opgeroepen in het bedieningsmenu. In de “Lounge” -modus is de weergegeven inhoud in een ontspannende kleurinstelling die varieert tussen turkoois en petrol blauw. Als de modus “Sport” actief is, zijn de schermachtergronden rood en antraciet zwart. De perfecte keuze om aan te passen aan je gemoed en rijstijl.