MINI 60 Years Edition. - jorssen

MINI 60 Years Edition.

TER VIERING VAN ZES DECENNIA TIJDLOOSHEID.

TRADITIONEEL HEDENDAAGS.

In 1959 creëerde Alec Issigonis een tijdloos stijlicoon, dat op perfecte wijze de tijdgeest wist te vangen. Slim, vertederend en charismatisch: de originele Mini kon met geen enkele andere auto worden vergeleken. Om 60 jaar iconisch design en unieke rijeigenschappen als van een kart te vieren hebben de designers van MINI de lat hoger gelegd teneinde een uniek collector’s item te creëren. De MINI 60 Years Edition ziet er vanuit elke hoek fascinerend uit en straalt stijl en attitude uit – met een knik naar het verleden, maar tegelijkertijd met de blik op een spannende toekomst gericht.

DE EVOLUTIE GAAT DOOR.

MINI vertegenwoordigt nog steeds de traditionele waarden van intelligent ruimtegebruik, unieke styling en fantastische rijeigenschappen. Om het jubileum te vieren hebben wij de MINI 60 Years Edition gecreëerd, die in beperkte oplage als MINI 3-deurs en 5-deurs beschikbaar zal zijn. Deze vormt het perfecte huwelijk tussen het MINI erfgoed en dynamische moderniteit.

60 JAAR NU.

Het exterieur van de MINI 60 Years Edition vormt een perfecte aanvulling op het interieur, voor een harmonieuze look and feel van begin tot eind. De MINI designers hebben inspiratie opgedaan uit de opwindende sixties, en ze hebben de carrosseriekleur British Racing Green alleen voor dit model nieuw leven ingeblazen. De opvallende anniversary accenten en sierlijsten sluiten aan bij de geest van het origineel en geven er tegelijkertijd een moderne twist aan – en waarborgen bovendien zijn exclusieve karakter. Op verzoek is de carrosserie eveneens verkrijgbaar in de carrosseriekleuren Melting Silver, Midnight Black en Lapisluxury Blue*.

* Alleen beschikbaar tot juli 2019.

 

  

 

MODERN KLASSIEK VAKMANSCHAP.

MINI´s traditie van oog voor detail en individueel maatwerk is de drijvende kracht achter het design van het interieur. Eerlijke materialen worden gecombineerd met innovatieve designs en subtiele tinten en zorgen voor verfijnde oppervlakken voor uw dashboardpanelen en portierbekledingen.

 

 

PROEFRIT.

Beleef zelf de meest recente MINI 3-deurs en MINI 5-deurs. Neem gewoon contact op met uw plaatselijke dealer, maak een proefrit en begin met genieten.

Boek een testrit.