0% LIMIETEN. 100% MINI: De laatste in België! - jorssen

0% LIMIETEN. 100% MINI: De laatste in België!

Klaar voor de krachtigste MINI ooit? Met de MINI John Cooper Works GP, die in wereldpremière voorgesteld werd op Nürbugring, ga je tot het uiterste! 

Droom jij nog van deze gloednieuwe MINI John Cooper Works GP? Vraag snel een offerte aan via chat, mail of telefoon. Er is nog maar 1 MINI GP’s beschikbaar in België.

Ga de uitdaging aan en maak je klaar voor een stevige dosis adrenaline! 

Vraag meer info aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.

MINI John Cooper Works GP*:
Officieel gecombineerd brandstofverbruik: 8,3 l/100 km (WLTP)
Officieel gecombineerde CO2-emissie: 189 g/km (WLTP)
De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren, met name: persoonlijk rijgedrag, geselecteerde route, weersomstandigheden, gebruik van verwarmings-/koelingssystemen en temperatuurconditionering. Veranderingen nog mogelijk.

https://youtu.be/moryB9zB3Y4

Highlights

  • De snelste MINI ooit.
  • Maximumsnelheid 265 km/h.
  • 0-100 km/h in 5,2 seconden.
  • Motorvermogen van 225 KW / 306 PK.

VOOR DE ULTIEME SENSATIEZOEKER.

Geen overtollige zaken. Geen extra gewicht. De MINI John Cooper Works GP is ontdaan van al het overbodige, voor een maximale acceleratie en wendbaarheid. Dempers, stabilisatorstangen en veren zijn speciaal ontwikkeld en afgestemd op de rijeigenschappen van de auto. En met zijn grotere spoorbreedte en 10 mm verlaagd onderstel straalt hij pure kracht en prestaties uit. Het is een rebel. Maar met een zeer specifiek doel voor ogen.

Onze designers zijn tot het uiterste gegaan. Uitgevoerd in luisterrijk Racing Grey, met het dak en de spiegelkappen uitgevoerd in contrasterend Melting Silver, straalt de MINI John Cooper Works GP een en al zelfvertrouwen uit. De randen en lijnen zijn precies en scherp. Terwijl krachtige designelementen zoals de grote voorpaneelverbreder, zijskirts en dakspoiler de buitenzijde accentueren en voor een formidabele aanwezigheid zorgen.

Vraag meer info aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.

MINI BIEDT MAXIMALE SENSATIE. TURBOCHARGED.

De snelste, krachtigste MINI ooit komt natuurlijk niet uit niets vallen. Want onze ingenieurs houden van een uitdaging. Ze verlaten hun comfortzones. De MINI John Cooper Works GP vertegenwoordigt een racegeschiedenis die meer dan vijf decennia teruggaat. Zijn 2,0 liter 4-cilindermotor met turbocompressor met een vermogen van 306 pk en een buitengewoon koppel van 450 Nm biedt indrukwekkende prestaties. Want genoeg is nooit genoeg.

Gecombineerd met de automatische transmissie met 8 versnellingen en een differentieelsper zorgt dit voor maximale acceleratie, grip en wendbaarheid. En met de sportieve, 3D-geprinte metalen schakelpaddels kun je in stijl schakelen. Het op prestaties gerichte inlaatluchtsysteem zorgt ervoor dat de motor gemakkelijker kan ademhalen. En bovendien is er nog een tweede externe koeler om de motorkoeling en het uitgangsvermogen te optimaliseren. En dankzij de gewijzigde geluidsisolatie konden we het gewicht nog verder terugbrengen, voor nog betere prestaties. Geniet van de uitstekende rijeigenschappen en pure sensatie – direct onder handbereik.

Vraag meer info aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.