KIES NU UW MINI, BESLIS LATER. - jorssen

KIES NU UW MINI, BESLIS LATER.

Kies nu uw MINI, beslis later.

Online een wagen reserveren is spannend en nieuw?

Met de nieuwe “Reserveer nu” functie kunt u eenvoudig, snel en zorgeloos uw droomvoertuig bij ons reserveren. Dergelijke reservatie is onderhevig aan de Algemene Reservatie Voorwaarden die u hier kan raadplegen.

Ontdek meer over deze actie in 4 stappen (en bijhorende FAQ).

Uw nieuwe MINI met uitzonderlijke voordelen in 4 stappen:

Stap 1: Zoek en vind het voertuig van uw keuze.

Het ruime gamma gecertifieerde MINI Used Car Next en MINI Stock- en directiewagens staat voor u klaar. Maak gebruik van de handige filters om uw droomwagen te vinden.

Stap 2: Reserveer het voertuig exclusief voor u.

U heeft uw droomwagen gevonden? Via de “Reserveer-nu” knop op de website, kunt u ons laten weten welk voertuig wij voor u mogen reserveren.

Stap 3: Reserveringswaarborg overdragen.

Via email ontvangt u de details voor het overmaken van een reserveringswaarborg van €1.000 BTWi. Door het overschrijven van deze waarborg, wordt het voertuig exclusief voor u gereserveerd.
De waarborg wordt aan u gecrediteerd als onderdeel van uw aankoopcontract en / of leasecontract of wanneer u de reservatie annuleert (100% geld terug garantie).

Stap 4: Contractondertekening en aflevering van uw voertuig.

De reservatie op het voertuig is geldig tot zeven dagen na ontvangst van de reserveringswaarborg..

Wij helpen u graag verder met uw vragen over de contract- en financieringsdetails, evenals de datum voor de levering van de wagen. Of het nu gaat om contante aankoop of financiering, er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar.

Vragen & antwoorden.

Via de functie “Reserveer nu” kunt u een reservatieaanvraag naar ons sturen.

De reserveringswaarborg bedraagt € 1.000 (BTWi).
Deze is nodig om uw voertuig voor u te blokkeren totdat het contract is ondertekend. De reservatiewaarborg wordt aan u 100% gecrediteerd als onderdeel van uw contract en/of leasecontract.

Komt het contract niet tot stand, dan krijgt u uiteraard de waarborg 100% terugbetaald.

Betaling gebeurt online per kredietkaart.

Wij bespreken met u persoonlijk de details voor de betaling van het aankoopbedrag zodra het verkoopcontract kan ondertekend worden en maakt graag afspraken over uw verdere wensen.

Ja. Nadat u het reservatieverzoek heeft verzonden, nemen wij contact met u op om de mogelijkheden van leasing/financiering toe te lichten.

De voertuigoverdracht vindt plaats bij ons in de concessie. Wij zullen de overhandigingsdatum met u afspreken als onderdeel van het koopcontract.

Ja, een proefrit kan gepland worden, zodra mogelijk, enkel op afspraak. Informeer eerst bij ons via het online reservatieformulier. Door maatregelen opgelegd door de overheid kan het zijn dat de proefrit niet zal kunnen doorgaan.

Alle voertuigen die zijn gepubliceerd op de website komen in aanmerking. Wij lichten u graag alle verdere details toe.

Intrekking van het reserveringsverzoek:
Ja, het verzoek kan worden ingetrokken en de reserveringswaarborg kunnen 100% worden teruggevorderd, per e-mail naar ons.