Zijne Hoogheid "De Koninck" opent het Jorssen Salon 2021. - jorssen

2021

Zijne Hoogheid “De Koninck” opent het Jorssen Salon 2021.

“Jaarlijkse opent Koning Filip de Brussels Motor Show, het autosalon te Brussel, wat helaas door de corona-crisis niet mocht doorgaan. Wél gaat er bij Jorssen een veilig Jorssen Salon door in de Antwerpse concessies, dit net iets anders dan gewoonlijk… Op 8 januari krijgt Jorssen hoogstaand, zeg maar koninklijk, bezoek. Het Jorssen Salon 2021 wordt geopend door “de Koninck” (Antwerp City Brewery) die met de figuurlijke schaar het lint komt doorknippen!”

Nick Haverals, Marketing Manager bij Jorssen licht even toe.

De Brussels Motor Show trekt jaarlijks tot een half miljoen bezoekers. De opening gaat gepaard met de start van een nieuw verkoopsjaar, met uitzonderlijke condities. Zoals bij vele events is ook Covid-19 hier een boosdoener. Dit jaar is het salon net iets anders, maar daarom zeker niet minder. Met de opening van het autosalon door Zijne Hoogheid “De Koninck” en een “VIP Sales Evening” in gala-stijl brengen wij een stukje van het jaarlijks autosalon van Brussel naar Antwerpen. Samen met de Koninck zorgen we voor een onvergetelijke salonervaring.

Bekijk hier alvast de virtuele opening door Zijne Hoogheid ‘De Koninck’.

De showrooms van Jorssen worden omgebouwd tot heuse autosalons, zoals je die gewoon bent. Hier blikt Jorssen terug naar de modellen van 2020 met oa. de BMW 2 reeks Gran Coupé en de BMW 4 reeks Coupé, die je mogelijks tijdens de lockdown hebt gemist. Er wordt ook voorruit gekeken naar de nieuwe BMW iX3 die binnenkort in de showrooms zal aankomen.

De echte fans zullen hun salon dus niet moeten missen. Onder de strikte covid-voorwaarden brengt Jorssen een eigen autosalon dichter bij huis. Er kan al zeker meegedeeld worden dat de salondeals en de Jorssen Salon Editions (BMW 1 Reeks en BMW X1) weer prominent aanwezig zijn.

Bovendien, wie dacht dat Covid-19 speciaal was, wist nog niet dat Jorssen in 2021 haar 60-jarig bestaan zal vieren! Hierover wordt momenteel nog niet al te veel vrijgegeven.

De showrooms van Jorssen verwelkomen iedereen 7 dagen op 7 op het Jorssen Salon 2021! Wil je meer ontdekken? Lees er alles over op https://jorssen.be/mini.