phev all cars landing - jorssen

Bestel voor 01/01/2023 uw Plug-in Hybride wagen bij Jorssen & geniet nog van een maximale aftrekbaarheid op uw brandstofkosten in functie van de CO2-waarde. Bekijk het aanbod.

Jorssen - E-mobility Plug-in Hybride aanbod

Geniet nog maximaal van uw fiscaal voordeel!

Onderstaande vindt u een overzicht van alle Elektrische en Plug-In Hybride voertuigen die BMW en MINI in hun gamma hebben. Wilt u graag ons aanbod in voorraad bekijken? Jorssen heeft zowel BMW als MINI modellen in voorraad aan scherpe prijzen. Bovendien zijn al deze modellen onmiddellijk leverbaar.

Opgelet!

Alle hieronder vermelde prijzen zijn opgemaakt enkel voor professionele klanten én op basis van een voorbeeld TCO berekening. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie inzake deze kwestie.


Alle TCO berekeningen werden gebaseerd op richtlijnen voor wagens besteld voor 01/01/2023. Maar, besteld wil zeggen:

  • De bestelbon werd opgemaakt en ondertekend vóór de startdatum van de nieuwe regels door de verkoper en koper-belastingplichtige van het voertuig indien deze niet kiest voor een leasingformule.
  • De leasingovereenkomst werd ondertekend vóór de startdatum van de nieuwe regels door de leasegever en leasenemer-belastingplichtige indien deze beslist om een leasingformule aan te gaan.

Zodra het nieuwe jaar (2023) van start gaat, zetten wij de nieuwe berekeningen online.

Het volledige elektrische & Plug-in Hybride aanbod.

Bekijk ons aanbod nieuwe wagens & tweedehands.

Naar het Jorssen aanbod
Terug naar boven