KLEIRVEURTJORSSENSALON - jorssen

Jorssen x KLEIR. | KLEIRVEURTJORSSENSALONBMW- en MINI-concessiehouder Jorssen en KLEIR. slaan de handen in elkaar voor het Jorssen Salon met een Antwerpse twist.

Het Autosalon 2022 wordt dit jaar naar de concessiehouders verplaatst. Het signaal voor BMW- en MINI-dealer Jorssen om uit te pakken met een nieuw initiatief met een twist. “Iedereen kent wel het traditionele Salon met saloncondities, weekendopeningen enzovoort. Bij Jorssen willen we uit de hoek komen met een toffe en dynamische benadering van het Salon.”, geeft Krupa Mehta, Marketing Manager van Jorssen aan. “Geen formeel salon, maar speciale dagen met een Antwerps karakter. Het Antwerpse kledinglabel KLEIR. is voor ons een voor de hand liggende keuze.”

Jorssen x KLEIR. Collectie.

“Toen Jorssen belde voor dit mooie partnership, reageerden wij meteen wild enthousiast. Er kwamen snel heel wat ludieke quotes naar boven. Van ‘VOLLEPETROL’ tot ‘TLEVEISONDERAPPE’ en zelfs ‘TOEREKEDOEN’: we hebben samen met Jorssen een heel toffe collectie samengesteld, vult Mathias Vertessen, zaakvoerder van KLEIR. aan. Deze kunnen via de webshop van KLEIR. besteld worden en vormen een mooie aanvulling op ons assortiment. We zijn bijzonder fier deze samenwerking aan te gaan met een ander Antwerps icoon”.

Ook de medewerkers in the picture

Deze keer staan dus niet enkel de auto’s in de kijker, ook de verkopers staan in de schijnwerpers. “We vinden het wel fijn om ons team, dat tijdens het Salon elke dag voor jou klaarstaat, in de kijker te zetten met een leuke sweater. Want ook zij zijn ‘KLEIR.VEURTJORSSENSALON”, geeft Krupa aan. “Spring je binnen tijdens de salondagen, let dan zeker eens op de outfit van onze mensen.“

Laat het duidelijk zijn, zowel Jorssen als KLEIR. zijn ‘KLEIR.VEURTJORSSENSALON”. Jij ook? KLEIR.be/jorssen

Benieuwd naar de Salondeals van Jorssen?

  • Speciale edities met tal van extra’s
  • De nieuwe BMW 2 Reeks Active Tourer in Closed Room
  • Extra aantrekkelijke overnamepremies
  • Interessante voorwaarden bij onze financieringsformules