#Stories - jorssen

#Stories

Jorssen - E-mobility #Stories

Lode Vandenbossche

Chantal Van den Bosch

“Anno 2020, een jaar waarin het klimaat meer dan ooit centraal staat, is het quasi ondenkbaar niet stil te staan bij de impact van de werking van ons kantoor op het milieu. Toch wensten wij onze huisstijl te bewaren als zijnde modern en trendy. De MINI Electric bood ons de ideale combinatie van veilig, duurzaam én stijlvol rijden, wat de perfecte keuze maakte voor ons kantoor.

In 2019 besliste het kantoor om het wagenpark te vernieuwen. Nadat verschillende verkooppunten gecontacteerd werden, viel zowel de klantvriendelijkheid, de snelle service als de vakkundigheid van Jorssen op. Om deze redenen besloten we dan ook om met hen in zee te gaan.

Naast de twee cabrio MINI’s die aangekocht werden in 2019, werd dan ook beslist om dan reeds in 2019 meteen de eerste bestellingen in de Regio Antwerpen te plaatsen voor de Electric MINI’s bij Jorssen.

Intussen rijden al onze medewerkers met plezier en gemak naar de Rechtbanken. De wagens zijn een deugd om te besturen. In de file staan is nog nooit zo aangenaam geweest.” 

Chantal Van den Bosch, Advocaat en zaakvoerder van Advocatenkantoor Van den Bosch & Medewerkers

Terug naar boven