THE 4 - BOVEN OPEN. TREKT AAN. De nieuwe BMW 4 Reeks Cabrio (2021) - jorssen

THE 4 – BOVEN OPEN. TREKT AAN. De nieuwe BMW 4 Reeks Cabrio (2021)

Een nieuwe vorm van vrijheid: De wendbare rijeigenschappen van de cabrio garanderen sportieve dynamiek en onderstrepen zijn buitengewoon sterke drang naar individuele onafhankelijkheid.

Onweerstaanbaar onafhankelijk: de sportief-elegante BMW 4 Reeks Cabrio onderstreept zijn onafhankelijkheid met een expressieve designtaal. Van de onmiskenbare voorkant over de esthetische stoffen kap tot de markante achterkant straalt de BMW 4 Reeks Cabrio een onbedwingbare vrijheidsdrang uit.

Dit uniek model komt uit in maart 2021.


Be The First.

Wil jij één van de eerste zijn en nog in de zomer van 2021 genieten van deze gloednieuwe BMW 4 Reeks Cabrio? Wacht niet langer en vraag hier al je informatie of offerte aan.

Vraag voor meer informatie of een offerte


Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW 4 Reeks Cabrio.

BMW 430i Cabrio(1):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,4-6,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 147-138

De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de “Gids CO2”, die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.