THE 4 - MOED. IN ZIJN PUURSTE VORM. - jorssen

THE 4 – MOED. IN ZIJN PUURSTE VORM.

Proefrit of offerte aanvragen


ONTDEK THE 4: NU IN ONZE CONCESSIES

Ontdek THE 4 in één van onze concessies te Aartselaar of Merksem.


THE 4 durft, hij is vastberaden en oogt progressief.
Zijn opvallende dubbele nieren vooraan en het sierlijke coupésilhouet springen in het oog, terwijl zijn krachtige motor en sportieve wegligging zorgen voor puur rijplezier.

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé staat binnenkort in de showroom. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnenkort contact met u op.

Meer informatie


Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW 4 Reeks Coupé.

BMW M440i xDrive Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,5 – 8,2
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 170 – 186

De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de “Gids CO2”, die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).