The Hidden BMW Features - jorssen

2021

The Hidden BMW Features

Een BMW wagen heeft veel ongekende features waar menig mensen toch nog niet van op de hoogte zijn. Hier brengen wij graag verandering in met een lijst van de top hidden features van een BMW wagen. Zo kan jij snel jouw nieuwe lievelings features instellen!

BMW parkeerlichten in-/uitschakelen en Pathway Lighting in-/uitschakelen

Beide features kunnen ingesteld worden via de boordcomputer de wagen zelf. Zo kan je een extra leuke touch aan jouw wagen toevoegen. Kies zo voor sfeer kleuren en laat deze desnoods veranderen doorheen de dag. Wie wil er nu niet met een disco interieur rondrijden?

BMW Welkom Lichten activeren

In de nieuwe configuraties van BMW is het mogelijk om een welkomslicht met het BMW logo te activeren. Zo schijnt het logo op de vloer in je wagen. Toch die extra touch die vele medepassagiers niet gaan verwachten. Een simpele, maar toch zeer stijlvolle upgrade waardoor er weer meer waarde toegevoegd wordt aan je wagen. Het is als het ware jouw wagen die jou uitnodigt om er gezellig bij te komen zitten.


Koffer motion sensor

Wist je dat er bij de laatste modellen ook een automatische motion sensor is aan je koffer? Zo is het nog gemakkelijker om deze open te doen, het is namelijk contactloos. Hoe werkt dit dan? Wel, je kan met een vegende beweging met je voet van links naar rechts (of omgekeerd) de sensor activeren waardoor de koffer opengaat. Enorm gemakkelijk als je net iets teveel in je handen hebt. Wat is de toekomst toch mooi!


Bescherm je velgen

Last met het inparkeren en schrik om de drempel te raken met je banden of velgen? Geen zorgen! Als je het knopje voor het instellen van je zijspiegels naar links klikt, draaien je spiegels automatisch naar beneden bij het inparkeren. Heel gemakkelijk en zo bescherm jij ook jouw velgen tegen de stenen drempels, lekker handig!


Zetelverwarming

Tijdens de wintermaanden zit je liever snel droog en warm in je wagen. Veel mensen zetten daarom ook hun zetelverwarming aan van zodra ze de wagen instappen. Het kost dan echter wel even tijd voordat je de warmte voelt. Wist je dat je dit al vooraf kon activeren zodat je in een warme wagen met verwarmde zetels stapt? Via de app of in de boordcomputer kan je instellen dat als de buitentemperatuur onder 15 graden Celsius duikt, de stoelverwarming automatisch aangaat. Zo ga jij nooit meer op een koude stoel in je wagen zitten! Geweldig, toch?


Het open dak van je BMW van buitenaf beheren.

Wil je graag dat je panoramisch dak automatisch opent of sluit aan de hand van het weer? Geen probleem! Dit kan je in de boordcomputer instellen bij “mijn wagen”, “instellingen”, “deuren/wagen toegang” en dan “automatisch dak instellen”. Hierna kan je met de sleutel je dak beheren door de “open” toets of de “sluit” toets iets langer ingedrukt te houden. Een zeer gemakkelijke feature die een nog betere BMW-ervaring voor jou creëert.