Wat zegt de kleur van je auto over jouw persoonlijkheid? - jorssen

Wat zegt de kleur van je auto over jouw persoonlijkheid?

Als het gaat om de kleur van onze bolides zijn we in België redelijk eensgezind. Zwart, grijs en wit bepalen nog altijd het straatbeeld met uitschieters naar rood, bruin en blauw. De kleur van je auto zegt nochtans meer over jou dan je zou denken. Ontdek hier wat de kleur van je auto zegt over jouw persoonlijkheid.

Zwart                                                                                                                                                    

Kies je voor een zwarte auto? Dan ben je stiekem een luxepaardje. Zwart is een klassevolle kleur, denk maar aan een zwart pak of een little black dress. Daarnaast straalt het ook kracht uit en ben je waarschijnlijk iemand die steeds alles onder controle heeft. Zwart kan overal mee worden gecombineerd! Lekker makkelijk. Het is niet voor niets een populaire kleur. De bestuurder van een zwarte auto is een krachtige en zakelijke rijder, met een klassevolle en elegante uitstraling.

Wit

Als je met een witte auto rijdt, heb je een frisse en moderne kijk op het leven. Je hebt smaak en kent je wereld. Wit wordt ook geassocieerd met puurheid, wat dus wil zeggen dat je een eerlijk persoon bent die de kleine dingen in het leven apprecieert. Een witte auto is wel moeilijk om proper te houden, dus waarschijnlijk ben je ook nog eens vrij perfectionistisch.

Grijs/zilver

Grijs is een populaire kleur. Het staat gelijk met levenservaring. Je bent een ervaren persoon die van bepaalde gewoontes houdt. Je dagdagelijkse structuur is belangrijk voor je.  Zilver daarentegen behoort helemaal tot een andere categorie: de innovatieve persoonlijkheid. Dankzij een gezonde portie zelfvertrouwen ben jij een adaptief persoon die zich in elke situatie kan aanpassen.

Blauw                                                                                                                                                  

Blauwe auto’s hebben vaak een eigenaar die het eerder glas halfvol zien dan halfleeg. Je gaat goedgezind door het leven en maakt graag wat tijd vrij voor een luchtig babbeltje. De bestuurder van een blauwe auto zal eerder een kalmere rijstijl aannemen waarbij professionaliteit centraal staat.

Rood                                                                                                                                                  

Rood is een echte powerkleur! Als je auto rood is, ben je vurig en passioneel. Rood is niet voor niets de kleur van passie en romantiek. Daarnaast ben je helemaal zot van actie en snelheid. Jij bent een opvallend persoon, die als sympathiek en populair beschouwd wordt. Bovendien staat rood voor energie en een duidelijk assertief rijgedrag.

Bruin/beige                                                                                                                            

Bruin is dé mannenkleur! De kleur bruin heeft een stoere blik en wordt door veel land- en natuurliefhebbers gekozen. Rijd je met een bruine of beige auto? Dan heb je ongetwijfeld ook een rustige rijstijl. Dat wil niet zeggen dat je onzeker bent, integendeel, je bent net heel volwassen en zeker van je stuk. En oh ja, vrouwen met een beige wagen, zijn echte fashionista’s!