Aanbieders laadpaalinfrastructuur - jorssen

Aanbieders laadpaalinfrastructuur

Jorssen - E-mobility Aanbieders laadpaalinfrastructuur

Er zijn heel wat spelers op de markt. Hieronder vindt u er een aantal terug met wie wij (Jorssen) of de BMW Group een partnership hebben.

Jorssen en PlugInvest

Jorssen werkt samen met PlugInvest, een aanbieder van laadpalen voor elektrisch aangedreven voertuigen. Zij bieden een totaaloplossing voor laadinfrastructuur op maat van úw project. Dankzij de integratie van een energie-oplossing voor uw Plug-in hybride of elektrische wagen, is Jorssen vandaag uw one-stop-shop voor mobiliteit.

“Jorssen wil met daden tonen dat de transitie naar elektrisch rijden niet moeilijk is. Daarom gingen we de samenwerking aan met PlugInvest die een oplossing biedt voor wat consumenten als grootste rem ervaren: de laadpalen. Zo wordt Jorssen een one-stop-shop voor mobiliteit. Bovendien biedt PlugInvest een dienst-na-verkoop zodat klanten maar één aanspreekpunt hebben. Ook dat vinden we belangrijk. Een nieuwe wagen is geen alledaagse aankoop. Klanten verwachten een premiumservice van onze partners. Daar kan PlugInvest nog een stapje verder in gaan. Het installeren van laadpalen is voor hen het vertrekpunt voor de relatie met de klant. Er zullen ook heel wat extra ‘energiediensten’ mogelijk zijn met deze nieuwe technologie.”

Danny De Raedt – Concessie Verantwoordelijke Jorssen Zuid

Download de brochure
Jorssen en PlugInvest

  MijnheerMevrouw

  BMW Group & BMW/MINI Charging

  Met BMW/MINI Charging kunt u uw wagen aan openbare laadstations van BMW i partners opladen. Om gemakkelijk en optimaal gebruik te maken van verschillende technologieën heeft BMW i een groot aantal aanbieders in het ChargeNow-netwerk opgenomen. De ChargeNow Card verschaft toegang en gebruiksrecht tot dit netwerk. Op het einde van de maand ontvangt u een rekening met een duidelijk overzicht van al uw laadbeurten met de ChargeNow Card. Met BMW i ConnectedDrive worden alle beschikbare laadstations door de BMW i ConnectedDrive navigatiediensten weergegeven.

  Joint Venture met Ionity

  Ionity is een Europees laadnetwerk van ultra snelladers om lange afstanden binnen het continent mogelijk te maken. 

  De joint-venture is in 2017 opgericht door de BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company en Volkswagen Group. Ze hanteren laadpalen met combostekker en kunnen laden aan 350 kW, afhankelijk van de elektrische wagen en de omstandigheden. 

  Ionity laadstations zijn vooral langs snelwegen te vinden, waar u snel en gemakkelijk kunt laden, vooral op lange reizen.

  Terug naar boven