BMW JORSSEN x ANTWERPSE BROUW COMPAGNIE - jorssen

2023

BMW JORSSEN x ANTWERPSE BROUW COMPAGNIE

Een krachtige match

Moeten we je als rasechte Antwerpenaar het Seefbier nog voorstellen? Dit biertje van de Antwerpse Brouw Compagnie heeft op korte tijd zijn plek in de horeca én huiskamers veroverd. Deze 100% Antwerpse brouwerij, opgericht door liefhebbers, schrijft een geweldig stukje brouwgeschiedenis en daar werken we bij Jorssen uiteraard graag aan mee.

Match made in heaven

De Antwerpse roots die al dateren uit de Middeleeuwen, het oog voor vakmanschap en pure passie: een samenwerking met de Antwerpse Brouw Compagnie is voor Jorssen een logische match. We zijn dan ook best trots op onze samenwerking met een op en top Antwerps bedrijf, dat de geschiedenis doet herleven en ook effectief brouwt op ‘t Eilandje, niet ver van het MAS. Bovendien zet de brouwerij ook stevig in op duurzaamheid en wordt er met 100% groene stroom gewerkt. Milieuvriendelijk brouwen staat centraal.

Limited Edition nu te proeven bij Jorssen

Momenteel kan je in onze concessies van het Limited Edition Champagnebier komen proeven. De ‘AnniverSeef’ vormt een brug tussen bier en champagne, is tijdelijk verkrijgbaar en werd gebrouwen op basis van het razend populaire Seefbier. Reken op een fris, fruitig en mousserend drankje, gefermenteerd met champagnegist en afgewerkt met extra kruiden. De ideale compagnon om de nieuwste modellen te ontdekken. Kom zeker een glaasje degusteren in één van onze showrooms.

Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Aanhef:
    MijnheerMevrouw