Born Electric: Pré-lancering BMW i4 en iX bij Jorssen - jorssen

2021

Born Electric: Pré-lancering BMW i4 en iX bij Jorssen

BMW lanceert dit najaar nog twee nieuwe volledig elektrische wagens. THE i4 en iX staan op het programma van de Duitse wagen producent en hiermee pakken ze dan ook groots uit. De bekende Antwerpse car dealer Jorssen, hield een pre-lancering, waar klanten als eerste al een kijkje konden nemen naar deze nieuwe wagens. Het eerste kleine evenement na corona waar exclusiviteit gegarandeerd werd.

Jorssen kreeg de kans om een exclusief weekend voor zijn klanten te organiseren waarop de twee nieuwe elektrificaties getoond werden. THE i4 en iX zijn de twee nieuwste modellen die de toekomst brengen op het vlak van elektrificatie en wel geen dag te vroeg. We weten allemaal hoe snel het de afgelopen jaren ging én hoeveel automerken er mee op deze innovatieve elektrische trein zijn gesprongen.

Tijdens het weekend konden de klanten genieten van een korte voorstelling met car reveal waarna ze verder werden ontvangen door de Jorssen adviseurs. Hier werden al hun vragen beantwoord tijdens een hapje en een drankje. Het was te voelen in de lucht hoe fijn de mensen het vonden om eindelijk nog eens aanwezig te zijn op een evenement.

Er zijn natuurlijk meerdere kanten aan dit verhaal. Zo zal ook de overheid zich moeten voorbereiden op een stijgende elektrische automarkt. Hierbij steekt, naast de groene kant, ook de fiscale kant zijn hand door de deur. Een elektrische wagen zal dan ook fiscaal veel voordeliger zijn dan vroeger. De overheid stimuleert het aankoopgedrag zowel fiscaal als met infrastructuur. Dit fenomeen zal zich ook nog sterk voortzetten in de Fleetmarkt, waar veel bedrijven hun fiscaal voordeel trekken door het leasen van een elektrische wagen.

De Fleetafdeling bij Jorssen, die onlangs nog de prijs voor beste BMW Fleetverdeler van Vlaanderen kreeg, zet zich met hun expertise optimaal in om het beste voordeel voor de klant te vinden in deze huidige shift in de automarkt.

Bij Jorssen zijn ze klaar voor een all-in-one aanbod aan te bieden. Naast de aankoop van je elektrische wagen is het ook mogelijk om een laadpaal infrastructuur bij jou thuis te laten installeren. Jorssen werkt nauw samen met hun partner PlugInvest, die gespecialiseerd zijn in deze producten. Samen voorzien ze zo al honderden klanten van een gemakkelijke en snelle laad optie bij hen thuis.

De sneltrein van elektrificatie is vertrokken, springen we er mee op?