Een Antwerps marktje onder het vertrouwde Jorssen-dak - jorssen

2023

Een Antwerps marktje onder het vertrouwde Jorssen-dak

De salonperiode is bijna afgelopen! Bij Jorssen zijn we in 2022 druk bezig geweest om het nieuwe jaar spectaculair te beginnen. In 2023 vindt u bij Jorssen niet alleen exclusieve salonvoorwaarden maar ook het Antwerps Salon.

Het Antwerps Salon, oftewel een echte Antwerpse markt, kan u vanaf nu tot en met 31 januari elke zaterdag en zondag bezoeken in onze showrooms Noord en Zuid.

Samen met herkenbare smaakmakers zoals Philip’s Biscuits, Kaasmuisje (bekend van de Vuurtorenkroketten), Jean sur Mer, Wafeltjes van ons Bomma, Kavus, de Antwerpse Brouw Compagnie en Elixir d’Anvers brengt Jorssen een uniek verhaal naar zijn concessies.

Speciaal voor deze salonperiode heeft Elixir d’Anvers een Jorssen-cocktail gecreëerd. Zin om te proeven en een rasechte mixologist te worden? Ontdek het hier

Nog een leuke extra: de kleding collectie van KLEIR. en Jorssen staat ook te koop in onze beide showrooms. U vindt er toffe truien en T-shirts voor jong en oud met een krachtige Antwerpse twist.

“Antwerpen is gekend voor onder andere de unieke marktbeleving op het Theaterplein aan de Stadsschouwburg. Stadsbewoners en toeristen komen ieder weekend samen voor de heerlijke kroketten of de lekkere wafeltjes van ons Bomma. Het is een plaats voor gezelligheid en samenzijn, waar we de week kunnen loslaten en puur genieten van de Stad. Die beleving willen we doortrekken in onze concessies. Ook bij ons kan je dus tijdens de salonweekends genieten van de warme kroketten van de Vuurtoren, Jean sur Mer en de lekkere wafeltjes van ons Bomma.” – Krupa Mehta, marketing manager.

Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Aanhef:
    MijnheerMevrouw