JORSSEN GAAT VOOR ZOET - jorssen

2023

JORSSEN GAAT VOOR ZOET

De artisanale Antwerpse handjes van Philip’s biscuit zijn legendarisch, maar daar hoeven de andere lekkernijen van dit bekende Antwerpse koekjeshuis niet voor onder te doen. En wat te zeggen van de Wafeltjes van ons Bomma. Authentieke malse wafeltjes met de echte smaak van vroeger. Kom het water jou ook al in de mond? 

Pure passie bij Philip’s Biscuits

De artisanale koekjes van dit gekende huis, zijn tot ver over de landsgrenzen bekend. En nee, het zijn niet enkel toeristen die de overheerlijke baksels weten te smaken. De prachtige en sfeervolle winkels trekken jaarlijkse heel wat bezoekers, maar ook bedrijven en Antwerpenaars weten het werk van Ann, Maxim en hun team te waarderen. Toppers in hun vak waar de passie vanaf spat en dat proef je in elk koekje.

Ps. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwigheden die bij Philip’s Biscuits gelanceerd worden? Laat dan hier je mailadres achter. 

Zoals bij de bomma

De Wafeltjes van ons Bomma komen uit de vaardige handen van Wes Meurrens, die al sinds de kindertijd gebeten is door het bakvirus en nu de recepten van bomma Julienne verderzet. Wat begon met een succesverhaal op de markten is ondertussen uitgegroeid tot een veel groter verhaal, waarbij je de wafeltjes ook in speciaalzaken en supermarkten vindt.

Twee keer lekkers in de showroom

Bij Jorssen beginnen we alvast te likkebaarden van zoveel lekkers en we laten je graag meegenieten. Het lekkers van beide Antwerpse bedrijven vind je dan ook in onze showrooms. Ideaal om bij een kopje koffie na te praten over jouw favoriete model en de opties te bespreken. Smakelijk!

Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Ja, ik heb wel zin in een wedstrijdje Padel.

    Aanhef:
    MijnheerMevrouw