THE iX3: The Power of Choice - jorssen

2020

THE iX3: The Power of Choice

BMW zet resoluut verder in op elektrische aandrijving. Naast het uitgebreide gamma plug-in hybridemodellen stellen we nu de BMW iX3 voor, de allereerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV). Onder de naam SAV brengt BMW haar eigen versie van de SUV, maar dan met uitgesproken sportieve ambities.

De BMW iX3 staat voor compromisloos elektrisch rijden. Hij doet inderdaad geen toegevingen op het gebied van gebruiksgemak, comfort en pure luxe. Tegelijk herkennen we de strakke designkenmerken van het reeds bestaande BMW X3 model. Bovendien tilt deze wagen elektrisch rijden tot een hoger niveau, met een actieradius tot 460 km.

Talrijke innovatieve rijhulpmiddelen zijn standaard ingebouwd. Een korte laadtijd zorgt voor extra gebruiksgemak. Tot slot is de BMW iX3 volgens de meest duurzame principes geproduceerd en rijdt hij vanzelfsprekend, door het gebrek aan fossiele brandstof, emissievrij.

De komst van de BMW iX3 is voor BMW een mijlpaal. Het X3 model is het eerste model waarvoor BMW het volledige gamma aan aandrijfsystemen kan aanbieden: benzine, diesel, plug-in hybride en nu ook volledig elektrisch.

Vraag een offerte aan.